Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kuruluş Osman Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor? 2022 Kuruluş Osman Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu mu, Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?
        1

        Sezon finali yapan Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanın çıkacağı tarih merak ediliyor. Yeni sezon ilk bölümü heyecanla beklenen, başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı dizinin yayın tarihi yakından takip ediliyor. İlgiyle takip edilen dizinin yeni sezonu için nefesler tutulurken en çok araştırılanlar arasında "Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlıyor? 2022 Kuruluş Osman yeni sezon tarihi belli mi, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?" gibi soruların geliyor. İşte diziye dair merak edilenler...

        2

        KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

        Metin Günay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman dizisi 2019 tarihinde ATV ekranlarında yayınlanmaya başladı. Yayınlandığı günden bu yana sevilerek izlenen Kuruluş Osman dizisinin ne zaman başlayacağı hayranları tarafından araştırılmaya devam ediyor.

        Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu 1. Osman'ın hayatına ve başarılarını anlatan ve başrolünde başarılı oyuncu Burak Özçivit'in yer aldığı dizinin yeni sezonu için ger sayım başladı.

        Kuruluş Osman dizisinin yeni sezonu olan 4. sezonunun ne zaman başlayacağı henüz netleşmedi. Gelen bilgiler arasından Kuruluş Osman'ın Ekim ayının ortalarında ekranlara gelmesi beklenmekte. Dizinin fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı an haberimizden ulaşabilirsiniz.

        3

        KURULUŞ OSMAN 4. SEZON YAYIN TARİHİ AÇIKLANDI MI?

        Kuruluş Osman 4. sezon yayın tarihi henüz belli olmazken dizinin yeni sezona Ekim ayı içerisinde başlaması beklendiği gelen bilgiler arasında.

        4

        KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

        Burak Özçivit - Osman Bey

        Özge Törer - Bala Hatun

        Serhat Kılış - Kosses

        Seda Yıldız - Şeyh Edebali

        Rüzgar Aksoy - Turgut

        Burak Çelik - Kongar

        Yıldız Çağrı Atiksoy - Malhun Hatun

        Çağrı Şensoy - Cerkutay

        Yiğit Uçan - Boran Alp

        Emin Gürsoy - Kumral Abdal

        Burak Alp Yenilmez - Kutan

        Gözel Rovshanova - Alaca Hatun

        Sibel Aytan - Zehra Hatun

        KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

        Dönemin obaları, otağları, şehirleri ve mekanlarını hissettiren Kuruluş Osman’ın çekimleri Beykoz’a bağlı Riva’da gerçekleştiriliyor. Dizide kullanılan atlar için de arazinin bir bölümü ayrılmış. Burada eğitmenler eşliğinde atlar doğal ortamlarına uygun olarak yetiştiriliyor.

        Haberi Hazırlayan: Hacer Tonay

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ