Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa AKÇAY/HİSARCIK (Kütahya), (DHA)KÜTAHYA'nın Hisarcık ilçesinde Kamil Akar'ın kedisi için bir kapta bahçeye bıraktığı mamaları kirpiler yedi. Akar, o anları cep telefonuyla görüntüledi.

        Hisarcık ilçesi Dereköy´de yaşayan Kamil Akar'ın kedisi için bahçeye bir kapta bıraktığı mamaları kirpiler yedi. Akar, o anları cep telefonuyla görüntüledi. Kirpilerin her akşam aynı saatlerde gelip, kedisinin mamalarını yediğini söyleyen Akar, "Bıraktığım mamayı kedimin yemesine fırsat vermeyen iki kirpi, bir haftadan bu yana, 21.00 ile 24.00 saatleri arasında bahçeme gelip, mamaları yedikten sonra gidiyor. Artık iyice alıştılar ve her gece geliyorlar. Kedim için aldığım 10 kilo mama önceden bir ay yetiyordu. Mamadan kirpilerin de yemeye başlamasıyla bir haftada tükendi. Kirpiler yemleri yerken kedim de onları merakla izliyor ve onlara hiçbir şekilde zarar vermiyor. Onların mama yemelerini izlemek beni mutlu ediyor" diye konuştu.DHA-Genel Türkiye-Kütahya / Hisarcık Mustafa AKÇAY

        2021-08-12 12:44:37

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler