Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim KYK yurt başvuru sonuçları belli oldu mu, ne zaman, saat kaçta ve ayın kaçında açıklanacak? GSB ile 2022-2023 KYK yurt başvuru sonuç sorgulama sayfası
        1

        KYK yurt başvuru sonuçları ile ilgili araştırmalar yeniden hız kazanmış durumda. Başvuruların 28 Ağustos itibariyle sona ermesinin ardından başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Peki, KYK yurt başvuru sonuçları ne zamna açıklanacak? İşte, binlerce öğrencinin araştırdığı konuya ilişkin ayrıntılar...

        2

        KYK YURT BAŞVURULARI SONA ERDİ!

        24 Ağustos Çarşamba günü başlayan KYK yurt başvuruları 28 Ağustos 2022 tarihinde saat 23:59'da sona erdi.

        3

        KYK YURT BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurt başvurularının 24 ile 28 Ağustos günleri arasında yapılacağını duyurdu. KYK yurt sonuçlarının açıklanacağı tarih hakkında resmi bir açıklama bulunmuyor; ancak sonuçların Eylül ayının ortasına kadar açıklanması bekleniyor.

        4

        KYK BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        2022-2023 eğitim dönemi için kredi ve burs başvurularının, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ekim ayında yapılması bekleniyor.

        5

        KYK ve burs başvuru tarihleri Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sitesinde duyurulacak. Konuya ilişkin detaylar geldikçe ve kesin tarih belli olunca haberimizde yer vereceğiz.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ