Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kylie Jenner'dan beklenen fotoğraf geldi
        1

        Ekim 2019'da ilişkilerini noktaladıklarını duyuran Kylie Jenner ve Travis Scott, yaklaşık iki yıllık aranın ardından barışmıştı. Geçtiğimiz haziran ayında, kızları Stormi ile birlikte bir bağış gecesine katılan çift, ilişkilerine yeniden şans verdiklerini duyurmuştu. Kısa bir süre önce ikinci bebeklerini beklediği konuşulan ikili, mutlu haberi de sosyal medyadan duyurmuştu.

        2

        BEKLENEN FOTOĞRAF GELDİ

        24 yaşındaki Kylie Jenner'dan beklenen fotoğraf geldi. İlk çocuğu Stormi'nin aksine hamilelik sürecini gizlemeyen Jenner, 2022'ye hamilelik pozunu paylaşarak girdi. Siyah-beyaz karnı burnunda pozunu sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü isim, "Bu yılı ve hayatıma getirdiği müthiş değişimleri hiç unutmayacağım. Yeni yılın hepiniz için aşkla dolu olması için dua ediyorum. Herkesin bu süreçte güvende ve sağlıklı olmasını umuyorum." ifadelerini kullandı.

        3

        İDDİALARI DOĞRULADI

        Hamilelik iddialarını geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından doğrulayan Kylie Jenner, büyüyen karnını gözler önüne sermişti.

        4

        ULTRASON GÖRÜNTÜLERİ

        Bebeğinin cinsiyetini henüz açıklamayan Jenner, paylaşımında kızı ve rapçi sevgilisiyle birlikte gittiği doktorda ultrason görüntülerine de yer vermişti.

        5

        KURAL BOZDU

        İlk hamileliğini herkesten gizleyen Kylie Jenner, kızı Stormi dünyaya geldikten sonra mutlu haberi duyurmuştu. Bu kez kural bozan Jenner, bebek beklediği haberini sosyal medya hesabından ilan etmişti.

        6

        FESTİVALDE BELGELENEN AŞK

        Travis Scott ile Kylie Jenner'ın aşkları 2017 yılında başlamıştı. Kylie, Tyga ile ayrıldıktan sonra Scott ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Jenner ile Scott, ilk olarak Coachella Festivali'nde birlikte eğlenmiş ve aşkları belgelenmişti.

        7

        "AÇIK İLİŞKİ"YE YALANLAMA

        Geçtiğimiz mayıs ayında Kylie Jenner ile 29 yaşındaki Travis Scott'ın 'açık ilişki' yaşadığı iddia edilmişti. Fakat, çift bu iddiayı yalanladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ