Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Selena Gomez ile Orlando Bloom sadece arkadaş mı?

        Geçen yıl birlikte olduklarına ilişkin ortaya atılan tüm iddiaları reddeden Bloom ve Gomez, bir Instagram paylaşımıyla yine söylentilerin merkezine oturdu.

        23 yaşındaki Gomez geçen hafta, Orlando Bloom'un doğum gününü Instagram hesabında paylaştığı bir mesajla kutladı. Genç yıldızın mesajında ünlü aktöre sadece çok yakınlarının kullandığı "Orly " adıyla hitap etmesi dikkat çekti.

        Ardından da Gomez'in menajeri Alin Keşişyan, kutlama gecesi üçünün birlikte çekilen bir pozunu paylaşınca ortalık iyice karıştı.

        Özellikle Gomez ve 39 yaşındaki Bloom'un hayranları "Aralarındaki aşk hala bitmedi. Hatta bir süre sonra Gomez'in hamile olduğu da konuşulmaya başlanır" yorumlarını yaptı.

        Selena Gomez ile Orlando Bloom geçen yıl bir gösterinin ardından sokakta otururken görüntülenmişlerdi. O gece gazetecileri karşılarında görünce paniğe kapılan ikili aşk yaşadıkları iddialarını reddetmişti.

        AŞK DÖRTGENİ

        Orlando Bloom'un eski eşi model Miranda Kerr bir dönem Gomez'in bir dargın bir barışık aşk yaşayıp sonra kesin olarak ayrıldığı Justin Bieber ile anılmıştı. Kerr'ın Bieber ile birlikte olduğu iddiaları uzun süre konuşulmuştu.

        Hatta Orlando Bloom ile Justin Bieber'ın Ibiza'da bir gece kulübünde yaşadıkları tartışma da buna bağlanmıştı.

        Disko ve restoran tarzında olan „Cipriani“ adlı lüks mekanda karşılaşan Bieber ve Bloom, herkesin önünde tartıştı. Görgü tanıkları Bloom'un Bieber'e karşı yumruğunu kaldırdığını ancak vurmadığını ifade etti. Bunun üzerine gençlerin idolü olan Bieber Bloom'a küfür savurdu. İkilinin alkollü olup olmadığı ise belirtilmedi. Medyaya konu olan bu olaya Paris Hilton ve P. Diddy gibi isimlerin de tanık olduğu, Bieber mekanı terk ettiğinde ise alkışladıkları belirtildi.

        Kameralara yansıyan olay ünlülerin gündeminden de eksik olmadı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'de fikirlerini

        dile getiren ünlülerin özellikle Bloom'u desteklemeleri dikkat çekti.

        ABD'li intenet haber sitesi TMZ, husumet konusunun kadınlar olduğunu belirterek, Bieber'in olaydan sonra kısa

        süreliğine Bloom'un 31 yaşındaki eşi Miranda Kerr'in fotoğrafını paylaştığına dikkat çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ