Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Türkiye 'Best Model'ini arıyor

        Duayen organizatör Erkan Özerman’ın düzenlediği 29. Best Model of Türkiye yarışmasında finale sayılı günler kaldı. HT Magazin, 11 Ekim’de gerçekleştirilecek ve SHOW TV ekranından canlı olarak yayınlanacak final gecesinde, Türkiye’nin Best Model’i olmak için yarışacak 20 genç kız ve 20 genç erkek adaya, onları daha yakından tanımanız için sorular yöneltti.

        1-Best Model of Türkiye’ye katılma amacınız nedir? Yarı finali nasıl geçtiniz?

        2-Takip ettiğiniz model ve oyuncu var mı?

        3-Son zamanlarda sürekli dinlediğiniz bir şarkı var mı?

        4-Hangi takımı tutuyorsunuz?

        5-Hangi sporu yapıyorsunuz?

        6-Hayatta en çok hayran kaldığınız kişi kim?

        7-Evlilik ve çocuk sahibi olmak hakkında ne düşünüyorsunuz?

        8-Eğitim durumunuz nedir?

        9-Geleceğe dair hedefleriniz nelerdir?

        Merih Öztürk

        ‘Victoria’s Secret’ta Türk melek olmak istiyorum’

        1.Gelecekteki hedef ve hayallerimi sağlam bir temele oturtmam bir bakıma bu yarışmadan geçiyordu. Yarı final çok eğlenceli geçti. Anın tadını çıkararak yürüdüm.

        2. Adriana Lima’yı fizik, karakter ve ruh olarak örnek alıyorum. Marilyn Monroe’nun hareketlerini ve tavırlarını da örnek alıyorum.

        3. Sürekli dinlediğim bir şarkı yok.

        4. Fenerbahçe.

        5. Formumu korumak için tenis ve patenle ilgileniyorum.

        6. Anneme ve öğretmenlerime hayranım. Öğretmenlerin geleceğin temelini oluşturduğuna inandığımdan okulda vaktimin çoğunu örnek aldığım öğretmenlerimle geçiririm.

        7. Evliliği düşünmek için çok erken. 17 yaşındayım.

        8. Lise 3’e gidiyorum.

        9. Sağlam bir kişiliği ve temelleri olan bir oyuncu-manken olmak istiyorum. Türkiye’yi dünyada mankenlik ve oyunculuk konusunda en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Victoria’s Secret’ta Türk melek olmak istiyorum.

        Yiğit Durmuş

        ‘Hedefim iyi bir oyuncu olmak’

        1. Kendime güvenim her zaman had safhadaydı. Bunu Türkiye’nin en prestijli yarışmasında göstermek istedim. Hedefim dünyaca ünlü bir manken veya oyuncu olmak. Yarı finali sakinliğimi koruyarak geçtim.

        2. Takip ettiğim model veya oyuncu yok. Bu sektörde ilerleyeceksem her zaman kendi benliğimle adım atmak isterim. Takip edebileceğim model ve oyuncuların beni fiziken ve ruhen etkilemesini istemem. Ama Mariano di Vaio’yu beğenirim.

        3. Şu dönem sürekli dinlediğim bir parça yok. Ruhuma iyi gelen, kaliteli müzikleri dinlemeyi tercih ediyorum.

        4. Fenerbahçe.

        5. Fitness, yüzme.

        6. Halama hayranım. Bu yaşıma kadar ondan çok şey öğrendim ve öğrenmeye de devam ediyorum. Kültür seviyesi çok yüksek, umarım ondan bir şeyler kapabilmişimdir. Tabii ki en büyük hayranlığım Mustafa Kemal Atatürk’edir.

        7. Evlilik güzel bir şey fakat şu an bu tarz bir düşüncem yok. İlerleyen zamanlarda bu fikir bana işlerse çocuk yapmayı planlarım. Çocuksuz bir aile düşünemiyorum.

        8. Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisiyim.

        9. Eğer yarışmayı kazanırsam gelecek planlarımı bu yönde yapmak istiyorum. Hedefim öncelikle iyi bir oyuncu olmak. Bunun için gerekli eğitim doğrultusunda ilerlemek isterim.

        TAÇLARINI DEVREDİYORLAR

        BESt Model Türkiye’de taç devri için geri sayım başladı. Yarışmanın geçen yılki birincileri, ‘Gülümse Yeter’in başrol oyuncularından Yılmaz Kunt ve ‘Kehribar’ dizisiyle oyunculuğa adım atan Yağmur Aydan, 11 Ekim akşamı SHOW TV’den yayınlanacak büyük finalde taçlarını yeni sahiplerine teslim edecek.

        HABERTURK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ