Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gökçe Bahadır'dan sevgilisi Efe Duru'ya gönderme

        Gökçe Bahadır, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Bir süredir Efe Duru’yla aşk yaşayan ünlü oyuncu, evlilikle ilgili sorulara yanıt verdi. Evliliğe sıcak baktığını, ancak henüz Duru’dan bir teklif almadığını söyleyen Bahadır, “Henüz teklif yok ama neden olmasın? Kısmet bu işler” dedi.

        31 Mart’ta vizyona girecek yeni filmi “Aşk Uykusu”nda kocası tarafından aldatılan bir kadını canlandıran Gökçe Bahadır, Elele dergisine verdiği röportajda da evlilik ve ihanet hakkında konuştu. Oyuncu, “İhanet her kadın için kabul edilmesi zor bir durum ama bir kadının ihaneti kabul etmesi için kendine göre bir sürü nedeni olabilir. Bunun için dışarıdan konuşmak çok zor. Herkes kendi yaşadığını bilir” dedi.

        AYNI ANDA İKİ KİŞİ

        Gökçe Bahadır’la birlikte objektif karşısına geçen Alican Yücesoy da röportajında toplumun ihanete göz yumduğunu savundu: “Toplum olarak göz yumuluyor aldatmaya. Elbette bunun tartışması şu soruyu da beraberinde getiriyor: Bu anormal midir? Ne kadar tekeşliyiz zaten? Kaç bin yıldır tekeşliliği hayatımızın içine sokmaya çalışıyoruz? Kaç bin yıldır bunu kabul etmeye çalışıyoruz? Ettik mi? Etmeli miyiz?” Ünlü oyuncu, bir de itirafta bulundu: “Filmde anlatıldığı gibi aynı anda iki kişiye ilgi duyduğum bir durumun içinde kaldım.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ