Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor "İhracatın yıldızları ödüllendirildi"

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Bu yıl ilk kez Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği tarafından, yurtdışında en fazla ihracat geliri elde eden 3 dizi, önceki gece düzenlenen törenle ödüllendirildi.

        Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET) bu yıl ilk defa düzenlenen ‘Proje Baharı’nda bugüne kadar en fazla yurtdışı satış gelirine ulaşan 3 dizinin yapımcı ve oyuncularına ödül verdi. 2014 yılı sonuna kadar olan dönemde yurtdışında en fazla ihracat geliri elde eden ilk 3 dizi, Muhteşem Yüzyıl, Kara Para Aşk ve Kuzey Güney olarak seçildi. ‘İhracatın Yıldızları’ ödüllerini, Muhteşem Yüzyıl dizisinin ödülünü başrol oyuncusu Halit Ergenç ile TİMS Production adına Mücahit Murat, Kara Para Aşk dizisinin ödülünü ise oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek ile yapımcı Kerem Çatay alırken, üçüncü olan Kuzey Güney dizisinin ödülü ise yine Kerem Çatay’a verildi.

        ‘SET ALANI BİZİM İŞYERİMİZ’

        Ödül töreni sonunda gazetecilerle sohbet eden Tuba Büyüküstün oynamış olduğu dizisinin ödül almasına çok sevindiğini dile getirirken, geçtiğimiz günlerde ‘Set görevlileri gazetecilere saldırdı’ haberlerine “Bizim setimizin güvenliği yok. Öyle bir olay yaşanmadı. Orası bizim işyerimiz. Lütfen saygı duyalım” dedi. Özellikle Arap turistlerin yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını söyleyen Büyüküstün “Çok güzel bir duygu” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ