Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Aklı bebeğinde kaldı!

        HT MAGAZİN

        Konserleri yüzünden yeni doğan bebeği Aras'a hasret kalan Funda Arar, özlemini kendisini dinleyen hayranlarıyla paylaştı: "Araz burnumda tütüyor. Ama onun geleceği için çok çalışmalıyım. Sahne emekçisi olmak gerçekten çok zor'

        Bayram tatilinin son gününde Kıbrıs'ta sahne alan Fun­da Arar'ın ak­lı üç ay­lık be­be­ği Ara­s'­ta kaldı. Ha­mi­le­lik dö­ne­mi­ni ça­lı­şa­rak ge­çi­ren ve eks­tra­la­rı­nı ip­tal et­me­yen Arar, an­ne ol­duk­tan son­ra da iş­le­ri­ni as­kı­ya al­ma­dı. Golden Tulip Otel'de 1700 kişiye konser veren Arar, doğum sonrası yeni imajıyla hayranlarından tam not aldı. Uzun, dekolteli abiyeden vazgeçmeyen Arar, "A­ra­s'­ı öz­lü­yo­rum, bur­num­da tü­tü­yor. Ağ­la­ma ses­le­ri ku­la­ğım­da. Sahne emekçisi olmak gerçekten çok zor. Sü­rek­li te­le­fon­da se­si­ni dinliyo­rum. An­cak ona iyi bir ge­le­cek ver­mek için da­ha çok ça­lış­mak zo­run­da­yı­m" de­di.

        Ha­mi­le­li­ği sı­ra­sın­da 10 ki­lo al­dı­ğı­nı be­lir­ten Arar, "A­ra­s'­ın pe­şin­de koş­tur­mak­tan al­dı­ğım bü­tün ki­lo­la­rı ver­dim. Özel bir di­yet yap­ma­ma ge­rek kal­ma­dı. Kı­sa za­man­da es­ki ki­lo­ma dön­dü­m" di­ye ko­nuş­tu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ