Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 46 Yok Olan son bölümde neler yaşanacak? 46 Yok Olan 10. bölüm fragmanı!

        Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen ve Melis Birkan'ın paylaştığı 46 Yok Olan dizisi yarın akşam 10. yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde; Doğan, Murat’ın cinayetlerini ortaya çıkartmak için hummalı bir çalışma içine girer. İşte 46 Yok Olan 10. yeni bölüm fragmanı ve bölüm ayrıntıları...

        46 YOK OLAN 10. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Takipçileriyle 10'uncu randevusuna çıkacak olan 46 Yok Olan'ın yeni bölümünde olaylar şöyle gelişecek: Murat’ın yaşadığı değişim çevresinin dikkatini çekmeye başlamıştır. Fakat Murat, Ezo’yu uyandırana kadar durmamaya kararlıdır. Öte yandan Doğan, Murat’ın cinayetlerini ortaya çıkartmak için hummalı bir çalışma içine girer. Yine de Selin’i teorilerine inandırması kolay olmayacaktır. Ferit ve Yıldız, Murat’ın babasının cinayeti ile ilgili daha fazla detay öğrenmesini istemezler. Vecdi’nin sunduğu çözümü Ferit kabul etmeyecektir. Buna rağmen Yıldız kendi bildiğini yapmaktan geri durmaz.

        Ezo’nun yürümesiyle şoka giren Ceyla, yaşananlar karşısında ne tepki verecek? Bugüne kadar Murat için yaptıklarıyla kendi hayatının gidişatını karşılaştırınca patlama noktasına gelen Salim ve Murat arasında yaşanacak tartışmanın sonuçları ne olacak?

        46 YOK OLAN OYUNCULARI

        Erdal Beşikçioğlu (Murat), Yasemin Allen (Selin), Melis Birkan (Ceyla), Saygın Soysal (Doğan), Berkan Şal (Salim), Metin Belgin (Ferit), Ayça Eren (Ezo), Selin Uludoğan (Sude)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ