Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Bazen Tatlıdır 6. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        Hayat Bazen Tatlıdır, 6. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Gözde ve Koray'ı korumak için güvenli bir yere götüren Cerrah'a; Hayat ne tepki verecek? İşte Hayat Bazen Tatlıdır 6. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        HAYAT BAZEN TATLIDIR 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Uğradıkları silahlı saldırıdan sonra Hayat, Gözde ve Koray’ı korumak için güvenli bir yere götüren Cerrah’a, Hayat’ın tepkisi ne olacak?

        Cerrah’ın kendisi ve kardeşi için tehlikeli olabileceğini gören Hayat, aldığı uzak durma kararına sadık kalabilecek mi?

        Resim derslerinin boş geçmesini fırsat bilen Şerif, iş eğitimi dersi adı altında çocuklara nikah şekeri hazırlatır. Nikah şekerlerini pazarlayıp para kazanmayı uman Şerif’e çocukların bir sürprizi olacaktır.

        Koray’la Gözde’yi aynı arabadan inerken gören Burak, Gözde’ye karşı tavır alır.

        HAYAT BAZEN TATLIDIR5. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Cerrah’ın Hayat’ı düştüğü durumdan kurtarmak için söylediği yalan Hayat’ı daha çok kızdırmasına neden olur. Yaptığı her iyiliğin yanlış anlaşıldığını gören Cerrah Hayat ile bir yemekte tüm olanları konuşmak ister. Hayat ile Cerrah’ın ilk randevusu nasıl geçecek? Cerrah Hayat’a kendini doğru anlatabilecek mi? Yoksa romantik akşamları ayaklarına mı dolanacak?

        Hayat öğretmeni zor durumda bıraktığını düşündüğü için kendini affedemeyen Onur, okulu bırakma kararı alıp, eski işi olan bar şarkıcılığına geri döner. Peki onu bu kararından kim vazgeçirecek, Hayat mı? Cerrah mı?

        Sevda’nın ablasına yaptıklarını sindiremeyen Gözde, Sevda’yı dinlemez ve Burak’a yakın olmaya karar verir. Peki Burak Sevda’ya verdiği “Gözde’den uzak durma” sözünü tutabilecek mi? Gözde ile Burak arasındaki yakınlaşmaya engel olamayan Koray, kimden yardım isteyecek?

        Öte yandan Şerif, Birtanem’in satmayan tek şarkılık müzik CD’sini promosyon ürünü olarak kantinde yiyeceklerin yanında dağıtmaya başlar, tabii yüksek fiyat farkı karşılığında. Gedikpaşa Lisesi öğrencileri bu duruma öyle bir çare bulurlar ki, hem kazanan taraf olurlar hem de eğlenen..

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ