Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kırgın Çiçekler 76. son bölüm fragmanı ve özeti

        16 yaşındaki Eylül'ün üvey babası Kemal tarafından tacize uğramasıyla başlayan yetimhane hayatını ve hayat öyküsünü konu edinen Kırgın Çiçekler, takipçileriyle 76. kez buluşuyor. 76. yeni bölümde kızlar, Songül'e kına gecesi yapıyor. İşte Kırgın Çiçekler 76. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        KIRGIN ÇİÇEKLER YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Kemal'in tehdit telefonundan sonra Eylül korku içinde kalır.Feride kızları korumak için, üniversite sınavından sonra başka bir yurda göndermek ister.

        Kızlar başka çare kalmadığından kabul ederler.Eylül, Serkan ve Cemre ile yüzleşir.Serkan, Cemre'den hoşlandığını inkâr etmez.Kızlar Songül'e kına gecesi yapar.

        Ev aniden taşlanınca herkes panikler.Kemal, Eylül'e ulaşmak için yeni bir yol bulur. Mesude, Eylül'ü korumak için Kemal'e tuzak kurar. Kemal ve Mesude karşı karşıya gelir...

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Kemal elini keserek hastaneden kaçar. Haberi alan kızlar korku içinde kalır. Kemal elinin intikamını almak için yemin eder. Defne'nin aniden ortadan kaybolmasıyla herkes panikler.

        Defne'yi Kemal'in kaçırdığına ikna olan Nazan, Eylül'e cephe alır. Songül ve Güney, Zehra'nın eski evini kiralar. Kendilerine yeni bir hayat kurmak isterken, Selin peşlerini bırakmaz. Eylül hastaneden taburcu olarak eve döner.

        Mesude artık iyi bir anne olmaya çalışsa bile Eylül için geçmişin acılarını unutmak zor olacaktır.

        74. BÖLÜM ÖZETİ

        Kızlar ve Feride Kemal'in verdiği adreste Eylül'ü bulamayınca korku içinde kalırlar. Kemal yalan söylediğini itiraf edince Mesude, Kemal'e saldırır.

        Umutlar tükenmek üzereyken polise gelen sürpriz bir ihbarla herkes şok olur. Polis Eylül'ü bulur. Eylül hastanede yaşam savaşı verirken, Mesude kendini suçlayarak intihar girişiminde bulunur.

        REKLAM

        Suçunun ortaya çıkmasıyla kapana kısılan Kemal, polisin elinden kurtulmak için kimsenin aklına gelmeyen bir yol seçer.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ