Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Mahkum son bölüm izle! FOX TV ile Mahkum 21. bölüm full HD tek parça tam bölüm kesintisiz izle!
        1

        Yapımını MF Yapım'ın yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururuyor Güney Kore dizisi Innocent Defendant adlı diziden uyarlanan Mahkum'un senaryosunu ise Uğraş Güneş ile Nergiz Herdem uyarlıyor. FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisi her perşembe akşamı izleyicisi ile buluşuyor. İşte Mahkum dizisi 21. son bölüm izleme linki...

        2

        MAHKUM 21. SON BÖLÜM İZLE!

        Mahkum 21. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler aşağıdaki linki linki kopyalayıp arama motoruna yapıştırarak izleyebilirsiniz.

        https://www.fox.com.tr/Mahkum/bolumler

        3

        MAHKUM 21. BÖLÜM ÖZETİ

        Savcılık makamına döner dönmez ilk iş Barış’ın peşine düşen Fırat, onu köşeye sıkıştıracak büyük hamleler peşindedir. Zahit’ten aldığı bilgi sayesinde, söz verdiği gibi yeniden adliyeye sanık olarak kendi elleriyle götürür. Av avcı hikayesinde roller değişmişken Barış tarafından hiç tahmin etmediği bir hamle ile karşılaşır.

        Barış için Fırat’ın dönüşünden daha büyük bir şok gözlerinin önündeki Savaş’tır. Bu zamana kadar işlediği tüm suçların hesabını sormak için dönmüştür. Peki Savaş gerçek midir? Yoksa zihninde yarattığı bir düşman mı? Barış bu korkunç sorunun peşinden giderken Fırat’tan son bir hamle gelir. Onu en zayıf yerindenden vuracaktır.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ