Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya'da Gençlik ve Spor Bakanlığı Pütürge Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen kış kulübü etkinliği, çocuklar ve gençlere keyifli anlar yaşattı.
        Pütürge ilçesinde düzenlenen kış kulübü etkinliği çocuklar ve gençlere keyifli anlar yaşattı. Etkinlik kapsamında katılımcılar, poşet ve kartonlarla karda kayarak eğlenceli dakikalar geçirdi. Etkinliğin sonunda ise ilçe stadyumunda ateş yakıldı ve sucuk mangal ile keyifli bir ortam oluşturuldu. Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Hikmet Bucak etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Kış Kulübü kapsamında gençlerimizle birlikte çeşitli etkinliklerde bulunduk. İlçemizde antrenör ve spor uzmanı olmadığı için kızak kayma ve kar yığınlarıyla oyunlar oynadık. Etkinliğin sonunda stadyumda ateş yakıp çevresinde sohbet ederek çocuklara sucuk ikram ettik" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler