Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nurettin DOĞAN/ALAŞEHİR (Manisa), (DHA)MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde, ısınmak için yaktığı ateşin yanında tiner dolu bidona oturan mezarlık görevlisi Osman Öz (51), bir anda alevler içerisinde kaldı. Arkadaşları tarafından kurtarılan ve hastaneye kaldırılan Öz'ün hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

        Alaşehir Asri Mezarlığı'nda görevli Osman Öz, bugün saat 12.00 sıralarında, arkadaşları ile ısınmak için odun toplayıp, varil içinde ateş yaktı. Öz, ardından ateşin yanına getirdiği içi yarısına kadar tiner dolu 5 litrelik plastik bidonunun üzerine oturup, ısınmaya başladı. Bir süre sonra tiner dolu bidon, ısının etkisiyle parlayıp, alev aldı. Alevlerin arasında kalıp, kıyafetleri tutuşan, bir çocuk babası Osman Öz, arkadaşları tarafından yaralı olarak kurtarıldı. Ağır yaralanan Öz, ambulansla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Öz, buradaki ilk müdahalenin ardından yanık ünitesi bulunan Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Osman Öz'ün hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Polis, olayla ilgili çalışma başlattı.  DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Alaşehir Nurettin DOĞAN

        2021-04-01 19:47:10

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler