Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol ManU'dan Cristiano Ronaldo açıklaması: Sözleşmesi... Ronaldo takımdan ayrılacak mı? - Spor Haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Manchester United'da kadro dışı bırakılan Cristiano Ronaldo gündemden düşmüyor. İlk olarak Tottenham maçında stadı terk ettiği için kadro dışı bırakılan yıldız oyuncu ardından sert açıklamalarda bulunmuştu.

        2

        Kulüpten yapılan açıklamada, "Manchester United, bu sabah Cristiano Ronaldo'nun son röportajına yanıt olarak gerekli adımları attı. Bu süreç sonuca ulaşana kadar daha fazla yorum yapmayacağız." ifadeleri kullanıldı.

        3

        KULÜP NİYE AÇIKLAMA YAPTI?

        Ronaldo, Erik ten Hag'a saygısı olmadığını belirterek, "Ona saygım yok çünkü bana saygı göstermedi. Bana saygısı olmayana asla saygı duymam." demişti.

        4

        Ronaldo'nun katıldığı bir programda kulüp ve Hollandalı teknik adam Erik ten Hag hakkındaki ağır eleştirilerine Manchester United, 37 yaşındaki futbolcunun stat dışındaki posterini sökerek yanıt vermişti. Manchester United, Ronaldo'nun, kendisinin takımdan atılmaya çalışıldığı ve ihanete uğramış hissettiği yönündeki ifadelerinin incelemeye alındığını duyurmuştu.

        5

        ''SÖZLEŞMESİ FESHEDİLECEK''

        Sportsmail'in haberine göre, Manchester United Ronaldo'nun sözleşmesini feshedecek ve 16 milyon sterlin alacağından bir kuruş bile ödemeyecek. United avukatlarının gerekçesi ise Ronaldo'nun kulüp başkanına ve teknik direktörüne söylediği sözler.

        6

        United'ın avukatları, Ronaldo'nun kulüp, Glazers, menajer Erik ten Hag ve takım arkadaşlarına karşı söylediği şeylerden dolayı sözleşmesinin şartlarını ihlal ettiğinden memnunlar.

        Haberi Hazırlayan: Özer Çak

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ