Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Maraşlı oyuncuları kimler? - Maraşlı dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?

        Televizyon kanallarında biten dizilerin yerini anında yenisi dolduruyor. ATV'de Pazartesi akşamları diziseverlerle buluşan Maraşlı dizisinin başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz paylaşıyor. Peki Maraşlı dizisi oyuncu kadrosunda hangi isimler var? İşte Maraşlı dizisi oyuncuları...

        MARAŞLI DİZİSİ HANGİ KANALDA?

        Başarılı oyuncuların oluşturduğu kadro ile ekrana gelen dizi ATV'de izleyicinin beğenisine sunulacak. Pazartesi akşamları 20:00'de ekranda olacak.

        MARAŞLI KONUSU NEDİR?

        Özel Kuvvetler’den ayrılma eski bir asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş’in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

        MARAŞLI DİZİSİ OYUNCULARI

        Dizinin dikkat çeken oyuncu kadrosunda; Burak Deniz, Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Serhat Kılıç, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Cihan Yenici bulunuyor.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ