Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİNCumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde polis ve jandarma ekiplerinin düzenlediği eş zamanlı operasyonda, Mardin´in Artuklu, Nusaybin ve Mazıdağı ilçeleri ile Diyarbakır´ın Bismil ilçesinde terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen 7 şüpheli gözaltına alındı.

        Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı´nın koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince, terör örgütüne finans sağlayan, yardım ve yataklık eden ve terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik çalışma başlatıldı. Çalışmada, şüphelilerin Artuklu, Nusaybin ve Mazıdağı ilçeleri ile Diyarbakır´ın Bismil ilçesinde belirlenen adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığı´na götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler