Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Marilyn Manson 'kötü şöhretli' evini sattı: 'Taciz odası' da orada! - Magazin haberleri
        1

        Gerçek adı "Brian Hugh Warner" olan müzisyen Marilyn Manson, oyuncu Esme Blanco'nun kendisine karşı cinsel taciz suçlamasıyla dava açtığı dönemde evini satışa çıkarmıştı.

        YENİ SAHİBİ AÇIKLANMADI

        Manson, Hollywood Hills'te bulunan "kötü şöhretli" evini sattı. Manson'ın 1 milyon 750 bin dolara satışa çıkardığı malikanesi 1 milyon 853 bin dolara alıcı buldu. Evin yeni sahibi ise açıklanmadı.

        2

        1926'da inşa edilen ve 2013'te Marilyn Manson'ın satın aldığı bu ev 2.711 metrekare büyüklüğünde. Manson'ın bahçeli malikanesinde üç yatak odası, üç banyo ve spor odası bulunuyor.

        3

        'TACİZ ODASI' DİYE TANIMLAMIŞTI

        ABD'de bazı yayın organlarına göre; bu ev, Manson'ı tacizle suçlayan genç şarkıcı Phoebe Bridgers'ın kötü anılarının bulunduğu ev. Henüz 19 yaşındayken hayranı olduğu Marilyn Manson'ı ziyaret eden Bridgers, bu evde tacize uğradığını belirtip, olayın meydana geldiği odayı da "taciz odası" olarak nitelendirilmişti.

        4

        EVİ AYNI YIL SATIN ALMIŞTI

        Marilyn Manson, bu evi 2013 yılında satın aldı. 1994 doğumlu Phoebe Bridgers, uğradığı tacizin 19 yaşındayken meydana geldiğini ileri sürmüştü.

        5

        RESTORE EDİLEREK MODERNLEŞTİRİLDİ

        Manson'ın elden çıkardığı ev, 1923 yılında inşa edildi. Aradan geçen zaman içinde defalarca restore edilerek modern bir hale getirildi. Lüks bir semtte bulunan evin, kendine ait bir kütüphanesi, geniş bir bahçesi ve bir kayıt stüdyosu da bulunuyor.

        6

        ESKİ SEVGİLİSİ DE SUÇLADI

        Marilyn Manson, hakkında ortaya atılan taciz iddialarıyla gündeme gelmişti. Manson'a bu suçlamayı yöneltenler arasında eski sevgilisi Evan Rachel Wood da vardı. Oyuncu, 2006 yılında henüz 19 yaşındayken tanışıp, aşk yaşamaya başladığı Marilyn Manson'ın kendisini taciz ettiğini ileri sürmüştü.

        Wood, Instagram hesabından yayınladığı paylaşımda, "Bu tehlikeli adamı ifşa etmek için buradayım." diyerek, artık susmayacağını belirtmişti.

        7

        "MANİPÜLASYONA UĞRADIM"

        Evan Rachel Wood, sözlerini şöyle sürdürmüştü:

        İstismarcımın adı Brian Warner. Dünyanın bildiği adıyla; Marilyn Manson... İlk gençlik yıllarımdan beri beni korkunç bir şekilde taciz etti. Beynim yıkandı ve teslimiyetçi davranmam için manipülasyona uğradım. İlk gençlik yıllarımdan beri beni korkunç bir şekilde taciz etti. Beynim yıkandı ve teslimiyetçi davranmam için manipülasyona uğradım.

        8

        RUH SAĞLIĞININ BOZULDUĞUNU İDDİA ETTİ

        "Game of Thrones" (Taht Oyunları) adlı dizide rol alan Esmé Bianco da Manson tarafından taciz edildiğini öne sürdü. Hatta bu yüzden müzisyene dava açan Bianco, 2007 yılında başına gelen bu olay yüzünden ruh sağlığının bozulduğunu iddia etti.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ