Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Marilyn Manson: Ölüm tehditleri alıyorum! - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Evan Rachel Wood, eski nişanlısı Marilyn Manson'ın kendisini taciz ettiğini, geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile duyurmuştu. Ünlü şarkıcı ve oyuncunun aralarındaki savaş sürüyor.

        2

        Bu iddiaların ardından ünlü müzisyen de karşı bir hamlede bulunmuştu. Manson, hem Wood hem de partneri Ashley Gore olarak da bilinen sanatçı Illma Gore hakkında karalama davası açmıştı ancak yargıç duruşmayı ertelemişti.

        3

        "KARİYERİM DİPTE"

        Tüm bunların ardından beş Grammy adaylığı bulunan 53 şarkıcı, kariyerinin dipte olduğunu ve geçen yıl cinsel tacizle suçlanmasından beri hala ölüm tehditleri aldığını iddia etti.

        4

        TMZ'nin haberine göre; Marilyn Manson, internette kendisine gelen ölüm tehditleri yüzünden endişeli, perişan, depresif, endişeli, çılgın ve uykusuz hissettiğini ve birinin eşi Lindsay Usich'e zarar vermesinden endişe duyduğunu söyledi.

        5

        Gerçek adı Brian Warner olan Manson, plak şirketi ve yetenek ajansı tarafından bırakıldığını ve Hollywood'daki sosyal ve iş toplantılarından dışlandığını açıkladı. Manson, turneye çıkamayacağını, kitabını çıkaramayacağını, yaptığı resimlerin değerinin düşürüldüğünü ve sanat sergilerinin süresiz olarak ertelendiğini de iddialarına ekledi.

        6

        SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

        Oyuncu Evan Rachel Wood, 2007-2010 yılları arasında aşk yaşadığı şarkıcı Marilyn Manson'ın kendisini taciz ettiğini geçtiğimiz yıl şubat ayında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile duyurmuştu.

        7

        Wood, daha sonra da Manson'ın 2007'de çıkardığı 'Heart-Shaped Glasses' şarkısının klip çekimi sırasında rızası olmadan kendisine tecavüz ettiğini ileri sürmüştü.

        Fotoğraflar: Splash News, AP

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ