Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Haftanın kazananı açıklandı! MasterChef'te kim kazandı? 1 Eylül 2022 MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?
        1

        TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te heyecan katlanarak devam ediyor. Tansiyonun hiç düşmediği yarışmada mavi ve kırmızı takım, takım oyununu kazanmak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Peki MasterChef kim kazandı? 1 Eylül 2022 MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı belli oldu mu? İşte merak edilen soruların yanıtı...

        2

        MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef'te takım oyunu heyecanı yaşandı. Mavi ve kırmızı olarak ikiye ayrılan takımlar üçüncü kez karşılaştı. Yarışmacılardan İzmir yöresel yemekleri yapmaları istendi. Özel konukların değerlendirmeleri sonucunda Kırmızı takım Mavi takımı 18-17 yenerek bu akşamı kayıpsız kapattı.

        3

        MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI, ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

        Takım oyununu kaybeden maviler kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Günün sonunda en başarılı yemeği yapan Melih dokunulmazlığın sahibi oldu. Dokunulmazlığın sahibi Melih 1. eleme adayını Görkem olarak belirledi. 2. eleme adayı ise takım oylaması sonucunda Mavi takımın kaptanı Metin oldu.