Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya "Silah kullanmak sevişmekten zor"

        Cihangir'de bir parktayız, haftalardır beklediğimiz yazın tadını çıkarıyoruz, bir yandan da sohbet ediyoruz. Madrid de babasıyla birlikte dolaşmaya çıkmış. Fotoğraf için izin alıyoruz, Madrid dünden razı. Sanırsınız ki Ekin'in köpeği! Öyle bir aşk yaşıyorlar. "Bir haftada tam 5 kişiyle sevgili olduğumu yazdılar, bu kadar olmaz" diyen Ekin Türkmen'in son iki sevgilisini açıklıyorum. Murat Dalkılıç ve Beagle cinsi köpek Madrid...

        HT CUMARTYESİ / Nazenin TOKUŞOĞLU

        ■ Hayat kadını rolünü nasıl karşıladınız?

        Görüşmeye gittiğimde rolü bilmiyordum, sadece projeyi biliyordum. Başta başka bir rol için düşünülmüşüm, sonra "Hayat kadını rolü var bir de" dediler. "Onu seve seve oynarım" dedim.

        ■ Çocuğu olan hayat kadınını canlandırmak zor mu?

        Zaten zor olduğu için kabul ettim. Başka türlü kendimi geliştiremem. Beceremiyor ya da beceremeyecek olabilirim. Rol zor. Uyuşturucu kullananı oynamak hayat kadınını oynamaktan da zor. Mesela öyle bir sahne çektik salı günü yayınlanacak. Filmlerde izlemekle alakası yokmuş.

        ■ Songül'ü oynamak için hayat kadınlarını gözlemediniz mi?

        Karikatürize edilmiş, ağzında sakız, dili argo bir kadın değil Songül. Ben sohbet edip gözlem yapmaktansa derinliğini anlamaya çalışıyorum. Yoksa sorsan da anlatmazlar ki sana her şeyi. Biz travestilerle bir çekim yapmıştık. Görsen nasıl eğleniyor gibi gözüküyorlar. Uyuşturucu, tehdit durumları kesin vardır, ruh sağlıkları yerinde değildir eminim. Belki şu anda yan masada bu işi yapan normal görünümlü bir kadın var, o yüzden durumu dramatize etmeyelim.

        ■ Siz zamanında bir dergiye çıplak pozlar verdiniz ve basında fazla ilgi görünce de "Kime ne, canım ne isterse onu yaparım" dediniz. Acaba bu kendinden emin rahat tavırlarınız Songül rolüne sizi götürmüş olabilir mi?

        Olabilir, 10 yıldır bu işi yapıyorum ve benim kurallarım falan yok. Zaten hiçbir gerçek kadın oyuncu kendine kural koymaz, o arkasındaki erkeğin kuralıdır! Ailesi mutaassıp olan da ya kendini net anlatır ya da bu işe girmez. Kural koyma mevzusuna sinir oluyorum. Rolün ayrıntılarını anlatan oyunculara da sinir oluyorum. Estetik cerrah anlatıyor mu kadının vücudunu nasıl gerdiğini?

        ■ Sert sahnelere olacak mı ilerde cinsel anlamda?

        Olamayacak çünkü "RTÜK" diye bir şey var. Gerek de yok açıkçası, farklı çekimlerle yönetmen o şiddeti gösterebilir.

        ■ Menekşe ve Halil dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'u tuzağa düşürmek için çıplak bir şekilde yanına uzanıyordunuz, Küçük Kadınlar'da tecavüze uğradınız. Hangisi daha fena?

        Birinde şiddet diğerinde kadınsı şeytanlık var. Tecavüz sahnesi çok daha zordu. Ama bence silah kullanmak sevişmekten daha zor.

        'Teoman'la evleneceğiz herhalde!’

        ■ Çekip gittiniz Amerika'ya; korkmadınız mı unutulmaktan?

        Hiç korkmadım, güçlü bir karakterseniz ve başarılıysanız iş gelir. Bir de ben test etmeyi seviyorum. Bakayım ne oluyor...

        ■ Birine âşık olsaydınız?

        Kalırdım. Her şeyi bırakırdım.

        ■ Amerika'da basından kurtulduğunuz için rahatlamışsınızdır ama özlediniz mi bir yandan da?

        Özledim, böyle bir egomun olduğunu hiç bilmiyordum.

        ■ Küçük Kadınlar dizisi iyi gidiyordu ve siz başroldeydiniz, biraz erteleseydiniz Amerika'yı.

        Çok sıkılmıştım haftada 6 gün 20 saat çalışıyordum. Ben içimden ne geliyorsa onu yapıyorum. Sonra da gittim bir buçuk ay Brezilya'da kaldım.

        ■ Teoman'la aşk yaşadığınız Brezilya...

        Aynen!.. Teoman orada klip çekti. Birlikte kaldığımız için dedikodular çıktı ama çok yakın arkadaşım Teoman. Birbirimizin ilişkilerini biliyoruz, abi kardeş gibiyiz. Hâlâ da soruyorlar. Biz de gülüyoruz zaten. Teoman, "Ekin en uzun ilişkimsin vallahi" diyor. Ben de "Evet Teoman'la evleneceğiz herhalde" diyorum.

        ■ Çektiğiniz fotoğrafları Facebook'a koyunca, normal.

        Bu zamana kadar çıkmaması ilginç. Arkadaş koymuş.

        ■ Dişi Teoman tipi var sizde...

        Yaa, agresif değilimdir ama başka benzerliklerimiz var.

        ■ "Teoman'la evleneceğiz" demişken, Murat Dalkılıç'la Çeşme'de evlenip hemen çocuk yapacakmışsınız.

        Öyle bir şey yok tabii ki. Uzun zamandır birlikteyiz ve çok mutluyum. "Büyüsü kaçar" diye çok bahsetmek istemiyorum.

        ■ Sevgiliniz yan masadaki kadına bakabilir mi?

        Şuraya güzel bir kız gelse erkeklerden önce biz bakarız. Erkek arkadaşım yanımda güzel bir kıza bakmazsa bunu yemem. Bakarsa "Niye baktın?" demem.

        Annem ‘Dışarıya çıkma’ dedi

        ■ "Bir taraftan kime ne istediğimi yaparım" deyip çıplak pozlar veriyorsunuz, diğer taraftan bir haftada 4 kişiyle adınız çıkınca annenizin üzülmesine sinir oluyorsunuz. Aradaki denge nasıl kuruluyor?

        Çok acayip pozlar değildi, evin kızını oynadığım için garipsendi. Ama gerçekten kime ne? Kusura bakmayın öyle yaşayamam. Annem her ilişkimi bilir ama bakıyor her gün başka biriyleyim gazetede. Bile bile yapıyorlar ve bunu meslek olarak görüyorlar. Annem "Bari birkaç gün dışarı çıkma kızım" dedi. Atılan başlıklara üzüldü. Alaturka bir aileyiz bir de, pek modern değiliz. Benim asiliklerime alıştıkları için karışmazlar ama bir yere kadar.

        ■ İlk defa anne rolündesiniz...

        Çok severim çocukları, çok da istiyorum çocuğumun olmasını. Dizideki oğlumla iyi anlaştık. Bir de nasıl bana benziyor, doğursam aynen o çıkar herhalde.

        ■ Gerçek anne kıskanıyor mu?

        Yok, anneye çok düşkün zaten. "Annene bakarak koşacaksın" diyorlar, o annesine bakarak bana koşuyor. "Hayır Kerem bana bakarak" diyorum, alışamadı.

        Anadolu Kartalları

        "Anadolu Kartalları diye bir sinema filminde rol alacağım. Yakında başlıyor çekimler. Ben yeni mezun bir psikoloğu oynuyorum. Canlandırdığım karakter aynı zamanda kask boyuyor. Pilotların kendi kaskları olurmuş, istedikleri gibi boyarlarmış. 5 de pilot adayı var tabii. Testten geçiyorlar. Uygun değillerse pilot olamıyorlar. Filmde gerçek uçaklar kullanılacak, sadece oyuncular uçamayacak. Nefes - Vatan Sağolsun'un senaristleri yazdı bizim filmin senaryosunu da... 30 saniyelik tanıtım filminde bile tüylerim diken diken oldu. Engin Altan Düzyatan uçak almayı düşünüyor. Şimdi o 5 pilot simülatöre girecek, ben de girmek istiyorum pilotu oynamadığım halde. Çoğu oyuncunun

        da çocukluk hayaliymiş pilot olmak."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ