Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya "Neco için mezar kazarak büyü çıkardım"

        Kanal 1 ekranlarında Kenan Erçetingöz'ün sunduğu YÜZ YÜZE adlı program bu hafta yine dopdoluydu.

        Her hafta izleyicileri ekran başına kilitleyen yarışmanın dün geceki konukları Neco'dan olaylı bir şekilde ayrılan Oya Germen ve şarkıcı Tuğba Ekinci'ydi.

        Eski eşi Neco ile ilgili sorulardan artık fenalık geldiğini söyleyen Oya Germen, artık farklı hayatları olduğunu dile getirdi.

        Neco’nun bir programda söylediği ‘evliyken eşimi aldattım’ sözünün Erçetingöz tarafından hatırlatılması üzerine Germen, evli olduğu dönemde aldatıldığını bildiğini ama hiçbir şey yokmuş gibi davranmayı tercih ettiğini söyledi.

        Neco’nun ilk olarak evliliklerinin 4. yılında aldattığını, 23 yaşında evlendiğini Neco’nun da 30 yaşında olduğunu anlatan Germen, evlendikleri zaman kendisinin daha popüler olduğunu ama evlendikten sonra eşini, işine tercih ettiğini ve ona destek olmaya karar verdiğini dile getirdi.

        Neco’yu çok sevdiğini ve aldatmaların gelip geçici şeyler olarak gördüğünü anlatan Germen, şimdi kendini hatalı gördüğünü ve şu anki aklıyla farklı davranacağını söyledi.

        Neco’nun yaptığı ‘zaten ayrılmayı düşünüyordum’ açılamasına çok üzüldüğünü anlatan Germen, eski eşine telefon ettiğini ve Neco’nun söylediklerinin yanlış anlaşıldığını söylemesi üzerine, ‘asıl ben yanlış anladım önemli olan o’ dediğini dile getirdi.

        Boşandıktan 1 yıl sonra ayrılık acısının geçtiğini anlatan Germen, yalnızlığa çok alıştığını dile getirdi.

        Neco’yu insan olarak sevdiğini anlatan Germen, eş olarak ise bir daha düşünemeyeceğini dile getirdi.

        Büyü bozma olayını sadece çok yakın arkadaşlarının bildiğini anlatan Germen, katıldığı bir programda bu konunun detaylarıyla anlatılmasına çok şaşırdığını, bu olayın 1 yıl önce gerçekten yaşandığını, mezar kazarak büyüyü çıkararak denize attığını anlattı.

        Neco’ya zarar gelmemesi için büyü bozma olayını yaptığını ve bunun bir medyum arkadaşı tarafından tavsiye edildiğini anlatan Germen, medyum arkadaşının Neco ile ilgili kötü şeyler gördüğünü anlattığı için bu bozma olayını yaptığını dile getirdi.

        Kırık kalp sendromu hastalığına yakalandığını anlatan Germen, düzenli olarak kalp hapı kullandığını bu hastalığın başka bir çaresinin de aşık olmak olduğunu söyledi.

        Evliyken 4 yıl psikolojik tedavi gördüğünü söyleyen Germen, bu olaydan Neco’nun haberi olmadığını dile getirdi.

        Boşandıktan 5-6 ay sonra kendisiyle evlenmek isteyenlerin olduğunu anlatan Germen, araya birilerini koyarak gelen teklifleri çocukça gördüğünü, yalnızlığa çok alıştığını dile getirdi.

        ‘Azgın teke’ olayı ile hiçbir ilgisi olmadığını anlatan Germen, 31 yıllık eşi hakkında böyle şeyler söylemeyeceğini, şarkının Nükhet Duru tarafından söylendiğini ve basının şarkıyı Neco’ya yakıştırdığını anlattı.

        Okan Bayülgen ve kızı Ayşe arasında yaşanan aşk zamanında Bayülgen’in kendisine şaka ile ‘Anne’ dediğini anlatan Germen, kızı

        ile Bayülgen’in anlaşamadıkları için ayrıldıklarını söyledi.

        1997 yılından beri imaj danışmalığı yaptığını anlatan Germen, kendisine çok bakan bir kadın olduğunu, başkası için değil kendisi için bakımlı olduğunu söyledi.

        Genç kız havasına bürünmediğini zaten genç olduğunu anlatan Germen, Neco’ya botoks yaptırmasını, göz altı torbalarını aldırmasını söylediğini anlattı.

        Gecce

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ