Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Tolga Çevik, Tolga Çevik ODTÜ, ODTÜ Entertalking, tolga çevik selfie

        Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencilerinin organize ettiği Entertalking etkinliği kapsamında yüzlerce öğrenci ile buluşan Tolga Çevik sahne dünyasından, televizyona, politikadan çocuklarıyla ilişkisine kadar her konuda soruları yanıtladı.

        Konuşma sırasında öğrencilerin başlattığı #hakkındakonuşuyoruz hashtagi ise Tolga Çevik hakkında yazılanlar ile Trend Topic listesine girdi. Söyleşide adeta izdiham yaşandı. Yüzlerce öğrenci Tolga Çeviki görebilmek için salonu ve merdivenleri tıka basa doldurdu.

        Söyleşi sırasında Tolga Çevik oyuncu olma kararında ailesinden destek görüp görmediği sorusuna şöyle cevap verdi: "Babam uzun süre oyuncu olacağımı kabullenmedi.Ben bir oyun oynuyordum. 1996da. Geçen yüzyıl. Tarihi bir oyun yani. 14 tane ödül aldım. 14. Ödülüm, Avni Dilligil ödülünü alacağım gece, annemle babamı götürdüm. Jüri özel ödülü aldım. Artık ne yapmışsam jüriye?"

        Çevikin yanıtı alkışlarla kesildi, öğrenciler cevaba kahkahalar atarken, Çevik daha bitmedi diyerek devam etti: "Babam tebrik etti önce sonra "neyse hayırlısı inşallah sen şimdi mühendis falan ol da önce" dedi... Ben kendimi geliştirdim, 22. Ödülü alıyorum. Tekrar gittik beraber, şöyle yaptı: "sen bayağı bayağı tiyatrocu olacaksın galiba!" dedi... " diyerek oyumculuğa başladığı o dönemden bahsetti. "

        Öğrencilerin, "Bir oyuncuda mutlaka bulunması gereken 3 özellik nedir?" sorusuna ise Çevik: "Şahsa göre değişen birşey ama bana göre sabır olmalı, biraz tevazu olmalı, günümzde çok gerekliyor olabilir tabii ama yetenek olmalı." diyerek yanıt verdi.

        BİR GAZANFER ÖZCAN DAHA GELMEZ!

        Ayrıca Avrupa Yakası'ndaki rolü ile ilgili gelen bir sorunun ardından Gazanfer Özcanı sahnede anan Çevik; "Gazanfer Özcan ile çalışmak hayatımdaki en büyük mutluluktu. Bir daha 50 sene de bir Gazanfer Özcan gelmez."diyerek rahmetli tiyartocuyu andı.

        Keyifli söyleşinin ardından kalabalık bir öğrenci grubu ile hatıra selfiesi çekinen oyuncu, öğrencilere teşekkür ettikten sonra ODTÜden ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ