Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Melisa Döngel: Sevgilim olsa söylerim - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Melisa Döngel, önceki akşam bir erkek arkadaşıyla birlikte Etiler'deydi. Mekan çıkışında objektiflere yansıyan Döngel, muhabirlerin, "Beyefendi sevgiliniz mi? Mekan içerisinde oldukça samimi olduğunuz görüldü. Neler söyleyeceksiniz?'' sorusuna kayıtsız kalmadı.

        2

        "SEVGİLİM OLSA HABERİNİZ OLUR"

        22 yaşındaki oyuncu, "Sevgilim olsa söylerim. Haberiniz olur. İnsanların arkadaşları olamaz mı? Kapatın kameraları!" diyerek tepki gösterdi.

        3

        AŞK BİTTİ

        Bir dönem adı Ekin Koç ve Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Guido Senia ile aşk dedikodularına karışan Melisa Döngel, yaklaşık dört ay önce iş insanı Deniz Şahin'le birliktelik yaşadığını itiraf etmişti. Ancak çiftin mutluluğu kısa sürdü. İkili, yollarını ayırma kararı almıştı.

        4

        AYRILIK SEBEBİNİ AÇIKLADI

        Geçtiğimiz günlerde Bebek'te görüntülenen Döngel, biten ilişkisi hakkında konuşmuştu. Ayrılık sebebini açıklayan Melisa Döngel, "Öyle gerekti. İlişki toksik bir hale geldi yani ama arkadaşlığımız baki..." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "BANA VAKİT AYIRAN YOK" DEMİŞTİ

        Nisan ayında kalbinin boş olduğunu dile getiren Döngel, "Sevgili olarak benim vaktim var ama bana vakit ayıran yok. Herkesin sevgilisi var, benim yok. Boşum. Flörtüm de yok, şaşırıyorum." demişti.

        6

        MELİSA DÖNGEL HAKKINDA

        Ünlü oyuncu Melisa Döngel, eğitimini Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde tamamladı. Döngel, ilk oyunculuk deneyimini, 2016'da "Hangimiz Sevmedik" dizisinde "Sevtap" karakterini canlandırarak yaşadı.

        Melisa Döngel, yine aynı tarihte rol aldığı "Arka Sokaklar" dizisinde "Nil" karakterini oynadı. 2018'de "Bizim Hikaye" dizisinde "Deniz Çelik Elibol"u canlandıran ünlü oyuncu, 2019 yılında Show TV'de yayınlanan "Aşk Ağlatır"da "Cemre Balaban"ı oynadı.

        Geçtiğimiz sene "Sen Çal Kapımı"da "Ceren Başar"a hayat veren Melisa Döngel, "Sadakatsiz"de de konuk oyuncu olarak rol aldı.

        Döngel, şimdilerde "Aşk Mantık İntikam"da "Çağla Yılmaz" karakterini canlandırıyor.