Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Mersin'de 2 grup kavga etti, olayla ilgisiz üniversiteli öldü

        Mersin'de iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada olayla bir ilgisi olmayan ünriversite öğrencisi 22 yaşındaki Ferhat K., başına kurşun isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi. Polis kavgadan sonra kaçan tarafları Tarsus'ta yaptığı operasyonla yakaladı. 2 kişi tutuklandı.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Beycan Üçkardeş'in haberine göre, olay Merkez Akdeniz ilçesine bağlı Hal Mahallesi'nde meydana geldi. İki kişi arasında yaşanan tartışma aileler arasında silahlı kavgaya dönüştü. Taraflar birbirlerine silah sıkarken Siirt Doğancalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önünde oturan ve olayla bir ilgisi bulunmayan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Ferhat K., başına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti. Kavga eden taraflar ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı

        REKLAM

        Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerince oluşturulan özel ekip, görgü tanıkları ve güvenlik kameralarından yola çıkarak tarafların kimliklerini belirledi. İlk olarak şüpheliler E.Z. ve H.U. gözaltına alındı. Olaydan sonra kayıplara karışan 4 kişiyi araştıran ekipler, zanlıların Tarsus ilçesinde bir portakal bahçesinde saklandığını tespit etti. Şüpheliler düzenlenen operasyonla bir otoparkta yakalandı. Üzerlerinde 2 ruhsatsız tabanca ele geçirilen 6 kişi adliyeye sevk edildi. Amca çocukları Ş.K. ile M.E.K. tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ