Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Merve Boluğur: DM'den inanılmaz teklifler alıyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, güzel oyuncu Merve Boluğur, modacı arkadaşı Amor Garibovic ile birlikte önceki gün Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Her şeyin yolunda gittiğini belirten Merve Boluğur, yeni projeleri hakkındaki sorularını yanıtladı.

        2

        "İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUM"

        Boluğur, "Çok ince eleyip, sık dokuyan birisiyim. Hatta takıntı derecesinde... Başak burcunun getirdiği bir özellik sanırım. O yüzden çok içime sinsin istiyorum. İnternet işlerini seviyorum. Çok güzel işler yapılıyor son zamanlarda. Ben de tabii ki içinde yer almak istiyorum" dedi.

        3

        YENİ YILA PES OYNAYARAK GİRDİ

        Muhabirlerin "Yılbaşını nerede geçirdiniz?" sorusuna yeni yıla İstanbul’da evinde PlayStation oynayarak girdiğini söyleyen Boluğur, açıklamalarıyla şaşırttı.

        4

        "DM'DEN İNANILMAZ TEKLİFLER ALIYOPRUM!"

        Oyuncu, "Yeni yıla evimde PlayStation oynayarak girdim ve rakip tanımıyorum kendime. Instagram’dan bu konuyla alakalı inanılmaz teklifler alıyorum. DM’den yürüyorlar, hatta koşuyorlar o derece yani ama ben iddalıyım, kimseye oyun vermem. Rakip varsa çıksın karşıma!" diyerek rakiplerine adeta gözdağı verdi.

        5
        6