Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Merve Boluğur ile Mert Aydın evleniyor: Tektaş drone ile geldi - Son dakika magazin haberleri
        1

        2015'te evlendiği şarkıcı Murat Dalkılıç'tan (39) iki yıl sonra anlaşmalı olarak boşanan oyuncu Merve Boluğur (34), yaklaşık iki aydır aşk yaşadığı DJ sevgilisi Mert Aydın (35) ile yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

        2

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Geçtiğimiz cuma akşamı Arnavutköy'deki bir mekanın alt kısmını kapattıran Aydın, sevgilisine evlilik teklifinde bulundu.

        3

        Yemek yedikleri sırada masaya yüzük kutusu getiren bir drone yaklaştı. Neye uğradığını şaşıran Merve Boluğur, Mert Aydın'ın teklifi karşısında "Sonsuza kadar evet!" yanıtını verdi.

        4

        "ÇOK MUTLUYUM!"

        Mekan çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çiftten Boluğur, duygularını "Çok şaşkınım! Bana şu an rüya gibi geliyor. İlişkinin daha çok başındayız... Bu kadar kısa sürede sağlam ilerlemek beni çok mutlu etti. Drone yaklaşınca ben anlamadım. Bir anda bir şeyler olmaya başladı. Çok mutluyum." sözleriyle dile getirdi.

        5

        "DÜĞÜNÜMÜZ DE YAKIN ZAMANDA OLACAK"

        Mert Aydın da "Çok mutluyum. Bunu Merve ile birlikte yaşadığım için daha çok mutluyum. Mekanın alt katının sadece bize özel olmasını istedim. Bu anı sadece baş başa yaşamayı tercih ettim. Bize özel bir an oldu. Düğünümüz de en yakın zamanda olacak." diye konuştu.

        6

        "BİZİM İÇİN SEVGİ VE SAYGI ÖNEMLİ"

        Düğün yerlerini düşünmediklerini söyleyen çift, "Bizim için sevgi ve saygı önemli. Bu temel üzerinde yürüdükten sonra bizim için yerin pek önemi yok." ifadelelerini kullandıktan sonra oradan ayrıldılar.