Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Konya MİT yalanı | 'MİT'e alacağız' vaadiyle cinsel istismarda bulunmuşlardı... Mide bulandıran olayda ifadeler ortaya çıktı!

        Konya'da bir lisede son sınıfta eğitim gören G.A.'nın (17), kasım ayı başında derslerinde başarılı olduğu için 'MİT'e memur olarak' alınacağı vaadiyle kandırılarak hayatı karartıldı.

        GÜNLERCE CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU

        Okul müdürü H.A., kendisinin de kandırıldığını söyledi.
        Okul müdürü H.A., kendisinin de kandırıldığını söyledi.

        DHA'da yer alan habere göre iddiaya göre, okul müdürü H.A.'nın, derslerinde başarılı olduğu için 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' diye kandırarak tanıştırdığı, evli ve 1 çocuk babası Ahmet Mandal (35), G.A.'ya günlerce cinsel istismarda bulundu.

        "ÇOCUĞUN İSTİSMARI"NDAN TUTUKLANDI

        17 yaşındaki G.A., psikolojik destek alıyor.
        17 yaşındaki G.A., psikolojik destek alıyor.

        G.A.'nın ailesinin şikayeti üzerine kendisini 'MİT mensubu' olarak tanıtan elektrik ustası Ahmet Mandal, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı.

        REKLAM

        "BİZİ 'MİT'ÇİYİM' DİYE KANDIRDI"

        Soruşturma kapsamında ifadeler ortaya çıkarken, okul müdürü H.A.'nın "Suçlamaları kabul etmiyorum. Ahmet Mandal bizi de kandırdı" dediği öğrenildi. Diğer okul müdürü A.S.K. de "Ahmet Mandal bizi MİT´çiyim, diye kandırdı. Suçlamaları kabul etmiyorum" diye ifade verdi.

        "TAŞIDIĞIM MİT KİMLİĞİ DEĞİL DERNEK KARTI"

        Okul müdürü H.A.'nın tanıştırmasıyla G.A.´yı günlerce istismar eden Ahmet Mandal'ın, ifadesinde "Taşıdığım MİT kimliği değil, bir derneğe ait kimlikti. Ben kimseye tecavüz etmedim, suçlamaları kabul etmiyorum" dediği ortaya çıktı.

        ÇOCUĞA PSİKOLOJİK DESTEK VERİLİYOR

        Öte yandan olayın ardından Milli Eğitim Müdürlüğü de Rehberlik Araştırma Merkezi´nden 2 öğretmen görevlendirerek lise son sınıf öğrencisi G.A.´ya psikolojik destek sağlıyor. G.A.´nın isteğine bağlı okul değişikliği de yapılabileceği öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Alper Uruş
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ