Moses'ın keyfi yerinde!
Fenerbahçe'nin yeni transferi Victor Moses, pazartesi günü Ülker Stadyumu'nda ilk kez forma giyerken taraftarın yoğun desteğiyle karşılaştı. Oyuna girdikten sonra da iyi bir performans ortaya koyarak taraftara umut veren Nijeryalı oyuncunun atmosferden çok etkilendiği ve soyunma odasında bunu arkadaşlarıyla paylaştığı öğrenildi!
ABONE OL .png
Fenerbahçe'nin İngiltere ekibi Chelsea’den yeni transferi Victor Moses ilk kez Kadıköy’e ayak bastı. Pazartesi günü oynanan Evkur Yeni Malatyaspor müsabakasının 67. dakikasında Benzia’nın yerine oyuna dahil olan Nijeryalı futbolcu tribünlerin tezahüratları eşliğinde sahaya ilk adımlarını attı.
Oyuna girdiği andan attığı driplingler ile tribünleri heyecanlandıran Moses müsabakanın son dakikalarında ise bir pozisyondan yararlanamadı. Victor Moses ilk maçında gösterdiği etkili performansla hem taraftarı hem de teknik heyeti mest etti.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ