Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Müge Anlı'da aranan Asım Bayram'ın 9 parçaya bölünmüş cesedi bulundu! Asım Bayram'ın katili kim?

        İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kepez ilçesi Varsak Mahallesi'ndeki ormanlık arazide ceset olabileceği ihbarı üzerine harekete geçti. Bölgede koku yayılan alanda yapılan aramada, 9 parçaya ayrıldıktan sonra gömülmüş bir ceset bulundu. Ceset, yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

        CESET KAYIP İŞ ADAMINA AİT

        Cesedin 47 gün önce kayıp başvurusu yapılan ve ailesinin Müge Anlı'nın programına katılarak aradığı iş adamı 82 yaşındaki Asım Bayram'a ait olduğu anlaşıldı.

        82 yaşındaki Asım Bayram Ocak ayında ev almak için para dolu bir çantayla ev almak için evden çıkmış fakat bir daha eve geri dönmemişti. Bayram'ın Almanya'da yaşayan çocukları Türkiye'ye gelerek babaları hakkında kayıp ihbarında bulunmuştu.

        REKLAM

        ASIM BAYRAM'IN CESEDİ 9 PARÇAYA BÖLÜNMÜŞ HALDE BULUNDU!

        Bir televizyon izleyicisi Müge Anlı'ya bağlanarak, Antalya Kepez'de bulunan bir ormanlık alanda ailesi ile birlikte piknik yapmak için gittiklerinde bir çukur olduğunu ve o çukurda insan bedenine ait olduğunu tahmin ettikleri beyaz poşete sarılı bir bulgu gördüklerini bildirdi.

        İzleyicinin bu ihbarının ardından Olay yeri inceleme ekibi ve savcı bildirilen yere gittiklerinde insan cesedi olduğunu doğruladı. Kadavra köpeklerinin de kullanıldığı aramalarda 9 parçaya bölünmüş ve toprağa gömülmüş erkek cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan erkek cesedi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi. Yapılan çalışmalarda cesedin, Asım Bayram'a ait olduğu DNA testiyle de ortaya çıktı.

        ASIM BAYRAM'I KİM, NEDEN ÖLDÜRDÜ?

        Asım Bayram'ı kimin neden öldürdüğü şu an gizemini koruyor fakat, Emlak zengini olduğu bilinen 82 yaşındaki yaşlı adamın cinayetiyle ilgili polis araştırmalarını sürdürüyor.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ