Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Müge Boz: Her şey netleştikten sonra açıklayacağız - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Müge Boz-Caner Erdeniz çifti, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

        Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Boz, "Yeni bir proje görüşmesi için geldik. Yakın zamanda ne olduğunu öğrenirsiniz. Her şey netleştikten sonra açıklayacağız" diye konuştu.

        2

        "KARAVAN YAPTIRIYORUZ"

        Öte yandan geçtiğimiz günlerde eşi ile birlikte Etiler'de alışveriş yaparken objektiflere takılan Müge Boz, "Bu yıl kendimize bir süprizimiz var, bir karavan yaptırıyoruz. İlk kez bir karavan turu yapacağız bizi hangi süprizlerin beklediğini merakla bekliyorum. Şu an yapım aşamasında, bittikten sonra bir Ege turu sonrasında bir Güneydoğu Anadolu turu planlıyoruz" açıklamasını yapmıştı.

        3

        "MÜGE SENARYO YAZIYOR"

        Bunun yanı sıra bir sürpriz daha olduğunu söyleyen Caner Erdeniz, "Müge bu aralar senaryo yazıyor ve bu senaryo bizim aşkımızı senaryoya dönüştürüyor. Bu Müge'nin bir hayaliydi ve bunu gerçekleştiriyor" ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "NE ZAMAN ÇEKİLİR BİLMİYORUM"

        Eşinin sözlerine karşılık Boz da "Böyle bir hayalim vardı... Artık belki karavanda yazmaya devam ederim. Ne zaman çekilir, oyuncular biz mi oluruz bilmiyorum" diye konuşmuştu.

        5

        2019 yılında Barcelona'da nikah masasına oturan Müge Boz-Caner Erdeniz çifti, aynı yıl kasım ayında kızları Vina'yı kucaklarına almıştı.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ