Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet ÇİL/ DATÇA (Muğla), (DHA)MUĞLA'nın Datça ilçesinde Atatürk Kent Parkı'nda bulunan 2 bankın balyozla kırılarak, tahrip edilmesi üzerine polis, soruşturma başlattı.

        Datça ilçe merkezi Taşlık Plajı Ilıca mevkisinde bulunan Atatürk Kent Parkı'ndaki 2 bank, dün gece, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip edildi. Tahrip edilen bankları görenler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine parka gelen polis ekipleri, sorumluların yakalanması için çalışma başlattı. Polisin, ayrıca olay yerinde bulunan balyozdaki parmak izlerini de inceleyeceği bildirildi.

        Datça Belediye Meclisi'nin şubat ayı olağan meclis toplantısında daha önce 'Kent Park' olan parkın ismi, CHP, AK Parti ve MHP'li üyelerin oy birliğiyle 'Atatürk Kent Parkı' olarak değiştirilmişti.DHA-Güvenlik Türkiye-Muğla / Datça Mehmet ÇİL

        2021-03-04 12:21:19

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler