Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fırat AKAY/ BODRUM (Muğla), (DHA)MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, Milli Emlak arazisi üzerinde kaçak ve ruhsatsız halde eğlence mekanı hizmeti veren işletmenin yıkım işlemi başladı. Yıkım öncesi işletme tahliye ediliyor.

        Bodrum'da Gümbet Barlar Sokağı'nda faaliyet gösteren eğlence mekanı için Milli Emlak arazisine kaçak ve ruhsatsız yapıldığı gerekçesiyle dava açıldı. Mahkeme yaklaşık 1,5 ay önce mekanın tahliye ve yıkım kararını verdi. Bu kapsamda, mahkeme kararı gereği polis ve zabıta ekiplerinin desteğiyle mekanın tahliyesine başlandı. Ekipler, geniş güvenlik önlemleriyle ilk etapta söküm işlemi gerçekleştirdi. Mekandaki aksesuar ve çeşitli malzemeler dışarıya çıkarıldı. Bölgede ekiplerin çalışması sürüyor. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Muğla / Bodrum Fırat AKAY

        2022-08-05 12:42:44

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler