Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2022 Muslera'yı bekleyen tehlike: 10 maç ceza alabilir! -Galatasaray haberleri - Futbol Haberleri
        1

        2022 Dünya Kupası'nda Uruguay H Grubu'nda Portekiz, Gana ve Güney Kore ile mücadele etti. Turnuva başlamadan önce neredeyse favoriler arasında gösterilen Uruguay, grubunda 3. olarak turnuvaya veda etti.

        2

        Gruptaki son maçından 2-0 galip ayrılmasına rağmen bir üst tura çıkamayan Uruguay'da son düdüğün gelmesiyle beraber ortalık karıştı.

        3

        Uruguay - Gana maçının hakemi Daniel Siebert'in kararlarından memnun olmayan Uruguaylı futbolcular, yoğun itirazlarda bulundu.

        4

        Kickoff'un haberine göre, hakeme sert şekilde itiraz eden oyuncular arasında yer alan Fernando Muslera'yı da tarihi bir ceza bekliyor.

        5

        Disiplin Komisyonu, Gana maçında hakeme şiddetli itirazlarda bulunan Muslera, Cavani, Gimenez ve Godin hakkında soruşturma başlattı. Bu dört isme ceza verilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

        6

        Maçta yaşanan olaylardan dolayı en büyük cezanın Gimenez'e gelmesi bekleniyor. Gimenez'in 15 maçtan men olma ihtimali var.

        7

        Fernando Muslera'nın hakeme fiziksel müdahalede bulunması nedeniyle tavan ceza alması söz konusu. Galatasaray'ın kaptanı için 10 ila 15 maçtan men cezası gelebilir.

        8

        Galatasaray'da ise FIFA'nın Muslera için vereceği 'men' kararının Süper Lig'de uygulanma ihtimali endişesi hakim.

        9

        Buradaki kritik nokta ise FIFA'nın cezayı açıklarken Muslera'yı hangi maddeden cezalandıracağı. Eğer Muslera "bireysel disiplin cezası" cezası alırsa, bu ceza sadece Uruguay Milli Takımı'nı değil; Galatasaray'ı da etkileyecek.

        10

        Fernando Muslera'nın herhangi bir men cezası alması halinde cezasını Süper Lig'de çekeceği kaydedildi.

        11

        Bu durumda Muslera, ocak ayında oynanacak Fenerbahçe derbisini de kaçıracak.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ