Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mustafa Can Keser'den eski eşi Damla Ersubaşı'ya: Manzaram - Magazin haberleri
        1

        'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, 2016 yılında Mustafa Can Keser ile nikah masasına oturmuştu. Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020'de olaylı bir şekilde boşanmıştı.

        2

        Bir dönem 'ihanet' iddiaları ile gündeme gelen ikili, ayrılık sonrası çocuklarıyla birlikte Bodrum'da tatil yaparken görüntülenmişti. Gazetecilerin, "Barıştınız mı?" sorusuna, "Hayır. Her zamanki gibi çocuklarımız için bir araya geldik." yanıtını vermişti.

        3

        Keser, tüm bu yaşananların ardından eski eşiyle yan yana olduğu pozunu kalp emijisiyle Instagram hesabından yayınlamıştı. Bunun üzerine ikilinin yeniden bir araya geldiği düşünülmüştü.

        4

        "GÖRÜŞMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

        Ardından konuyla ilgili konuşan Ersubaşı, "Biz boşandıktan sonra görüşmeye devam ettik zaten. Sonuçta her şeyden önce anne ve babayız. Çocuklarımız var. Görüşeceğiz ve görüşmeye devam edeceğiz." demişti.

        5

        "MANZARAM"

        İkili, dün akşam da bir mekanda baş başa yemek yedi. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Mustafa Can Keser, Damla Ersubaşı'nın bu fotoğrafını "Manzaram." notuyla yayınladı. Ersubaşı da aynı kareyi, "Ooo eski kocam." sözleriyle paylaştı.

        6

        'İHANET' İDDİASI

        Ersubaşı, geçtiğimiz yıl 'ihanet' iddialarıyla gündeme gelen Mustafa Can Keser'i affetmiş ve evliliğini devam ettirme kararı almıştı. Ancak beraberlikleri uzun sürmeyen taraflar, boşanmıştı. Avukatlar, tarafların fikren ve ruhen anlaşamadığını, bu nedenle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını belirtmişti.

        7

        VELAYET ANNEDE

        Ersubaşı, mahkemeye bir de anlaşmalı boşanma protokolü sunmuştu. Protokole göre tarafların 2 çocuğunun velayeti annede kalmıştı. İkilinin, Zehra ve Zeynep Nisa adında iki kızları bulunuyor.

        8

        SÜRPRİZ AŞK KISA SÜRMÜŞTÜ

        Öte yandan Mustafa Can Keser, beş ay önce yeni sevgilisiyle objektiflere takılmıştı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Keser, yeni başlayan ilişkilerinin güzel gittiğini söyleyerek, heyecanlı olduğunu dile getirmişti. Ancak çiftin sürpriz aşkı kısa sürmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ