Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Mustafa Ceceli: Söylenecek çok şey var! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şarkıcı Mustafa Ceceli, önceki gün eşi Selin İmer ile birlikte Etiler'deki bir mekanda akşam yemeği yedi.

        2

        Keyifli halleriyle dikkat çeken çift, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        3

        Mustafa Ceceli, muhabirlerin, "Birçok şarkının sözlerini siz yazıyorsunuz. Eşinize bir şarkı yazacak mısınız?" sorusuna, şu yanıtı verdi:

        Selin'in öğrencilik yıllarında sözler yazdığı bir defter varmış. O defter bana geldiği zaman mutlaka güzel bir şarkı çıkacaktır. Bu bizim aramızda güzel bir hatıra olur.

        4

        Ermenistan'ın Azerbaycan'da bulunan sivillere yönelik hain saldırılarına ise tepki gösteren Ceceli, konuyla ilgili şunları söyledi:

        5

        Ermenistan-Azerbaycan olayı ile ilgili söylenecek çok şey var. Bebekleri öldürüyorsan, insan değilsin! 10 aylık bir bebeği öldürüp, çıkıp 'Özgürlük' diye bağıramazsın. Azerbaycan'daki arkadaşlarımı sürekli arıyorum.

        6

        Hala bir bebeğin canına kast edip, sosyal medyada propaganda yapmayacaksın. Ben Azerbaycan'da bombalanan Gence'de Hadise ile sahne almıştım. Umarım devamı gelmez. Azerbaycan devlet bakanı açıklama yaptı. 'Kısasa kısas yapacağız' dedi. İnşallah bu örnek olur.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ