Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mustafa Üstündağ: Biz darp edildik! - Magazin haberleri

        Haberlerin aksine kendilerinin darp edildiğini ifade eden Mustafa Üstündağ, "Kız arkadaşım dayak yedi. Arabanın kapısını açtılar, tekme tokat girdiler. Lütfen bütün kamera görüntüleri yayınlansın. En azından benim kimseye vurmuş olduğum bir görüntü var mı? Saygısızlık etmiş olduğum biri var mı? Orada da özür diledim. Tehdit edildim ve artistliğimle sınandım. 'Artist misin?' dediler. Evet, artistim. Bu işten para kazanıyorum. Darp edildik. 50-60 kişi etrafımızı sardı. 14 kez polisi aradık, kayıtlarımız var. Benim spor düşmanlığıyla itham edenler neden yanımdaki kadınlara vurulduğunu dile getirmiyor. Güvenlik kayıtlarını yayınlasınlar" diye konuştu.

        REKLAM

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Ünlü oyuncu, kavgaya karışan arkadaşlarının silah kullandığı iddialarını da reddederek, vurulanın kendi arkadaşları olduğunu söyledi: "Vurulan bizim abimiz. Orada bir kebapçı abimiz var, ondan yardım istedim. 60 yaşındaki adamı darp ettiler. Kadına şiddet diyorlar arada kadınları darp ettiler."

        Mustafa Üstündağ ve sevgilisi Yağmur Koçak
        Mustafa Üstündağ ve sevgilisi Yağmur Koçak
         Bodrum'da istenmeyen adam
        Bodrum'da istenmeyen adam Haberi Görüntüle

        Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın "Mustafa Üstündağ'ı Bodrum'da istemiyoruz" sözlerini hakkında da konuşan Üstündağ, "Bunu söyleyen mülki amir kimse seçilmiştir ve oranın sahibi değildir. Bu bayrağın dalgalandığı her yerde alnımın akıyla göğsümü gere gere istediğim her yere giderim. Kimse bunun kararını veremez." dedi.

        REKLAM

        Kendinin eli silahlı mafya gibi lanse edilmesinden rahatsız olduğunu dile getiren Mustafa Üstündağ, "İki üç gündür telefonumu kapalı tutuyorum. Eli silahlı mafya gibi lanse edildim. Bana diyorlar ki 'Telefon açtın, adam çağırdın.' Yol bilmiyorum iz bilmiyorum. Nereye gideceğim? Oraya adam çağıracak olsam 60 yayındaki kebapçıyı mı çağırırım? Vurulan bu abimiz. Vurulduğu halde gözaltında tutuldu" ifadelerini kullandı.

        Hande Hamarat, Mustafa Üstündağ, Tanju Çelen
        Hande Hamarat, Mustafa Üstündağ, Tanju Çelen

        Üstündağ'ın avukatı Hande Hamarat, karşı dava açacaklarını ifade etti. Hamarat, "Mustafa Beyi'n hürriyetinden yoksun bırakılması ve arkadaşlarının darp edilmesiyle ilgili hukuki süreci başlattık. Aynı zamanda yanlış haberler yapan kişi ve kurumlarla ilgili de yasal takibi başlatacağız." dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ