Silahla mala zarar veren firari şüpheliler yakalandı
Niğde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda; silahla mala zarar verme ve tehdit olayına karışan firari şüpheliler yakalandı.
Bor Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda firari şüpheliler T.K. ve S.S., başka bir ilde yakalanarak gözaltına alındı. Niğde'ye getirildi şüpheliler; emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
İki şüpheli de mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.