Nilüfer'in TikTok isyanı: Takipçim az
Önceki gün Bursa'da konser veren Nilüfer, "Biz eski jenerasyonuz" diyerek yaşadığı bir hikayeyi dinleyicileri ile paylaştı. Ünlü şarkıcı, "TikTok hesabım bile var ama takipçim az. Öyle bir sıkıntı var" dedi
ABONE OLŞarkıcı Nilüfer, üç yıl aradan sonra konser serisine Bursa Açıkhava Tiyatrosu Sahnesi'nde devam etti. "Dünya Dönüyor", "Taa Uzak Yollardan", "Haram Geceler", "Esmer Günler", "Mor Menekşe", "Mavilim", "Yeniden Sev" ve "Kavak Yelleri" gibi unutulmaz şarkılarıyla konsere başlayan Nilüfer, sahne almayı çok özlediğini söyledi.
Ünlü şarkıcı Nilüfer, şarkı aralarında sık sık dinleyiciler ile sohbet etti. Cumhuriyet'in 100. yılında 29 Ekim’de de Bursa’da sahne alacağının sürprizini yapan Nilüfer, “Hep birlikte Cumhuriyet’imizi kutlayacağız, şarkılar söyleyeceğiz. Ayrıca bugün (dün) özel bir gün, 9 Eylül... İzmir’in dağlarında, tüm Türkiye’nin dağlarında çiçeklerin açtığı bir gün. O yüzden gurur duyuyoruz. Tüm şehitlerimizi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi.