Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberleri: O an kamerada! Kadın kasiyere kadın tokadı! - En son haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'da, geçtiğimiz günlerde saat 20.25 sıralarında Şişli Kuştepe’de, edinilen bilgiye göre bir markette alışveriş yapan üç kadın ardından kasa sırasına girdi.

        GENÇ KASİYERE TOKAT ATTI

        İHA'da yer alan habere göre burada kadın kasiyer ile kadınlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kadınlardan biri genç kasiyere saldırarak tokat attı.

        SALDIRIP TEHDİT ETTİLER

        Diğer kadınların da tehdit etmeyi sürdürmesi üzerine araya vatandaşlar girdi. Saldırgan kadınlar ardından marketten ayrılırken, genç kasiyer ise polise ihbarda bulundu.

        REKLAM

        OLAY ANI KAMERAYA YANSIDI

        Yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, saldırıya uğrayan kadının ifadesini aldıktan sonra marketin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

        İKİ KADIN YAKALANDI

        Yapılan çalışmalar sonucunda saldırgan kadınların D.G. ve L.Ç. oldukları tespit edildi. Devam eden çalışmalarda iki kadın yakalanarak emniyete götürüldü.

        EMNİYETTEN SERBEST KALDILAR

        Burada ifadeleri alınarak “kasten yaralama” ve “hakaret” suçlarından adli işlemleri yapılan iki kadın, savcılık talimatıyla emniyetten serbest kaldı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ