Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Oğuzhan Koç: Panikle alınan kararları çok sevmem - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Oğuzhan Koç, Etiler'deydi. Bir mekandan çıkış yaptığı sırada objektiflere yansıyan Koç, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        2

        "MÜZİK ÇOK İYİ BİR REHABİLİTASYON ARACI"

        Oğuzhan Koç, "Arkadaşlarım ile yemek yedim. Küçük bir iş yemeğiydi yani. Artık bundan sonrasının planlamasını yapıyorduk. Tadımız yerine gelirse şarkı çıkarmak istiyoruz. Güzel de bir film yapacağız ama biraz ülkenin nabzı ile ilgili aslında. Müzik bu durumlarda ilk yasaklanan şey oluyor. Çok katılmıyorum bu duruma aslında. Müzik çok iyi bir rehabilitasyon aracı" şeklinde konuştu.

        3

        "PANİKLE ALINAN KARARLARI ÇOK SEVMEM"

        Ünlü şarkıcı, beklenen büyük İstanbul depremi sebebiyle birçok ünlü ismin şehirdışına taşınmaya başlamasıyla alakalı fikrini dile getirdi.

        Koç, "Ben panikle alınan kararları çok sevmem. Evlerimizi tabii ki kontrol etmek zorundayız ama kimsenin psikolojisi de iyi değil şu an. Ortamın ve insanların biraz fazla gerildiğini düşünüyorum. Tabii ki önlemimizi alalım ama 'Haydi, bu şehirden kaçıyoruz' falan, olmaz... Bu hayatın bir gerçeği..." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ