Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'nun 'seyir terası' olarak adlandırılan ve denizden 530 metre yükseklikteki Boztepe, kar yağışı ile birlikte beyaz örtüyle kaplandı.

        İlin sahil sahil kesimlerinde aralıklarla karla karışık sağanak etkili olurken, 3 gündür yüksek kesimli bölgelerde ve yaylalarda kar yağışı etkili oluyor. Altınordu ilçesinde denizden yaklaşık 530 metre yükseklikteki Boztepe'de de kar yağışı etkili oldu. Sabah saatlerinden itibaren devam eden yağış sonrası şehrin seyir terası beyaz örtüyle kaplandı. Kar yağışı sonrası vatandaşlar Boztepe'ye çıkarak karın keyfini çıkardı. Bazı vatandaşlar kar yağışının etkili olduğu Boztepe'de kaymaya çalışırken, bazıları ise karda yürüdü. Aralıklarla sis bulutlarının da etkili olduğu Boztepe'de güzel görüntüler oluştu.

        Vatandaşlar, güzel manzaraların hakim olduğu Boztepe'ye herkesin çıkması gerektiğini söyledi.

        Öte yandan kar yağışı sonrası Boztepe'de 0 olarak ölçülen hava sıcaklığı, şehir merkezinde ise 3 dereceye kadar geriledi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler