Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3. Lig 2. Grup'ta liderliğini sürdüren Yeni Orduspor, saha ve seyircisi önünde 20 mağlup ettiği Bergama Belediyespor galibiyetini erik dalı oynayarak kutladı.

        Ligin 7. haftasında 4 galibiyet ve 3 beraberlik alan namağlup Yeni Orduspor, en yakın rakibine 3 puan fark atarak liderliğini sürdürdü. Saha ve seyircisi önünde Bergama Belediyespor’u misafir eden morbeyazlılar, ilk yarıda 26. dakikada Burak Aydın ve 45. dakikada Mustafa Kayabaşı’nın golleri ile rakibini 20 mağlup etti.

        Morbeyazlı futbolcular maçtan sonra galibiyeti sahanın ortasında erik dalı türküsü eşliğinde oynayarak kutladı. Tribünlere giderek taraftarları selamlayan Yeni Ordusporlu futbolcular, yeni haftaya da lider girmenin keyfini yaşadılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler