Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Orhan Pamuk: Psikolojik olarak zor durumdayım! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, Cihangir'de görüntülendi. Yalnız başına alışverişten dönen Pamuk, basın mensuplarının röportaj isteğini ilginç bir mazeretle geri çevirdi.

        2

        "KONUŞMAYACAĞIM"

        Mart ayında 'Veba Geceleri'ni kitapseverlerle buluşturan 69 yaşındaki yazar, "Sizinle şimdi konuşmayacağım, siz olayı magazinleştiriyorsunuz" dedi.

        3

        "PSİKOLOJİK OLARAK ZOR DURUMDAYIM"

        Orhan Pamuk, gazetecilerin soruları karşısında, "Arkadaşlar psikolojik olarak zor durumdayım, o yüzden konuşamam" ifadelerini kullandı.

        4

        "BENİMLE KEYİF YAPIP, ONUNLA DAVETLERE KATILIYORDU"

        Yıllar önce Orhan Pamuk ile aşk yaşadığı iddiasıyla uzun süre gündem olan ressam Karolin Fişekçi, geçtiğimi aylarda dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

        Fişekçi, Pamuk'un o dönemlerde Hintli yazar Kiran Desai ile sevgiliyken kendisiyle de görüştüğünü söylemişti. Karolin Fişekçi, konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

        Orhan Pamuk'la bir sergi açılışında tanıştık. Önce mailleştik, sonra beni atölyesine çağırdı. Cihangir'deki bir binanın 4'ncü ve 7'nci katında atölyeleri vardı. Hintli kadın geldiğinde 7’nci katta kalıyordu. Kadın gelince biz 4’ncü katta görüşüyorduk. Benimle keyif yapıp, resmi davetlere onunla gidiyordu.

        5

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ