Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Efendi ERKAYIRAN/KADİRLİ (Osmaniye), (DHA)OSMANİYE´'in Kadirli ilçesinde, yaklaşık 45 dakika etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Bazı cadde ve sokaklar sular altında kalırken şiddetli rüzgar ve hortum nedeniyle ağaçlar devrildi, bir evin çatısı uçtu. 

        İlçe merkezinde saat 18.15 sıralarında başlayan sağanak yaklaşık 45 dakika sürdü. Yağmura hazırlıksız yakalanan Kadirlili vatandaşlar yolda yürürken zorluk yaşadı. Sağanak nedeniyle birçok cadde ve sokak sular altında kalırken bazı bölgelerde trafik durma noktasına geldi. Dakikalar içinde neredeyse ilçenin her bölgesinde su taşkınları yaşanırken bazı evlerin bodrum katları ise sular altında kaldı. Sağanağın etkisiyle Bülbül Deresi taştı. Belediye ekipleri, su basan ev ve iş yerlerinde tahliye çalışması başlattı.

        HORTUM, EVİN ÇATISINI UÇURDU

        Ayrıca ilçede görülen şiddetli rüzgar ve hortum nedeniyle de birçok ağaç devrilirken bir evin ise çatısı uçtu. Şehit Orhan Gök Mahallesi'ndeki evinin hortum nedeniyle çatısı uçan Mazlum Demir, bir anda evlerinin çatısız kaldığını ve neye uğradıklarını şaşırdığını söyledi. Demir'in evindeki eşyalar ise yağmurdan ıslanarak kullanılmaz hale geldi. Bir vatandaş ise etkili olan hortumun şiddetini cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydetti.DHA-Genel Türkiye-Osmaniye / Kadirli Efendi ERKAYIRAN

        2020-08-11 21:52:11

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler