Otizmli gençler Uludağ'da kamp yaptı
Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bursa Otizm Derneği işbirliğiyle otizmli gençler için Uludağ'da kış kampı düzenledi
Giriş: 03 Mart 2025 - 11:01 Güncelleme:
1
Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bursa Otizm Derneği işbirliğiyle otizmli gençler için Uludağ'da kış kampı düzenledi.
2
Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Uludağ tesislerindeki kampa 25 otizmli genç ve anneleri katıldı.
3
Kamp süresince gönüllü kayak eğitmenleri, otizmli gençlere kayak eğitimi verdi. Kar topu da oynayan gençler ateş başında sohbet etti.
4
Bursa Otizm Derneği Başkanı Emel Kanberoğlu, 25 otizmli gencin aileleriyle kar ve kayak keyfini yaşadığını söyledi.
5
Kanberoğlu, ilk kez kayak deneyimi yaşayan ve kayak dersleri alan otizmli gençlere sağlanan imkanlar için Gençlik ve Spor İl Müdürü Rahmi Aksoy'a teşekkür etti.
6
7
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ