Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Oyna Kazan ipucu sorusu cevabı 15 Nisan: Selfie çeken şehzade hangi şehirdedir? 21.30 Oyna Kazan kopyası ve editör kıyağı

        15 Nisan Oyna Kazan ipucu sorusu cevabı belli oldu. Oyna Kazan ipucu sorusu Instagram'dan, "Bugünün sorusu Orhan Bey’den! Selfie çeken şehzade heykeli hangi şehrimizdedir?" şeklinde yayınlandı. Oyna Kazan bu akşam 21.30'da takipçileri ile buluşacak.

        OYNA KAZAN İPUCU CEVABI

        15 Nisan Oyna Kazan ipucu sorusu cevabı: AMASYA

        21.30 Oyna Kazan editör kıyağı: Türk korku film serisi Üç Harfliler'den hangisi daha önce gösterime girmiştir?

        Cevap: Üç Harfliler: Marid 24 Eylül 2010

        Üç Harfliler 2: Hablis 14 Ağustos 2015

        Üç Harfliler 3: Karabüyü 01 Temmuz 2016

        Üç Harfliler: Beddua 15 Haziran 2018

        REKLAM

        OYNA KAZAN İPUCU SORUSU: SELFİE ÇEKEN ŞEHZADE

        Osmanlı İmparatorluğu döneminde birçok padişah yetiştiren ve 'Şehzadeler Şehri' olarak anılan Amasya'da Yalıboyu Evleri önünde Yeşilırmak kenarına belediye tarafından bugün bir şehzade heykeli konuldu. Herkesin dikkatini çeken, sol eli kılıcında, havaya kaldırdığı diğer elinde cep telefonu ile selfie çeken şehzade, ilgi odağı oldu. Olayı duyan vatandaşlar ve gazeteciler olay yerine akın ederken, şehre gelen turistler, heykelin dikildiği ilk saatlerden itibaren gün boyunca etrafında toplanıp, sırayla selfie yaptı.

        Arkadaşlarıyla birlikte Çorum’dan gelen Dilek Tuna, “Çok güzel kesinlikle. Değişik olmuş” dedi. Amasya’nın Osmanlı İmparatorluğu döneminde Şehzadeler Şehri olduğunu anlatan Amasya Üniversitesi öğrencisi Ali Torun da, “Kötü bir düşünce olduğunu düşünmüyorum. Espri mahiyetinde. Güzel olmuş. Farklı bir düşünce. Buraya gelen turistlerin ilgisini çekmek adına bence güzel olmuş” diye konuştu. Torun, “Daha önce yoktu. Yeni koyulmuş. Sabahtan beri çok fazla ilgi görüyor. Sabahtan beri fotoğraf çeken çekene” şeklinde konuştu.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ