Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Oyuncu Selma Blair'dan kemoterapi sonrası paylaşım - Magazin haberleri
        1

        ABD’li oyuncu Selma Blair, geçen yıl MS (Multiple Skleroz) teşhisi konulmuş ve hemen tedaviye başlanmıştı. Başlarda kemoterapi tedavisini reddeden Blair, ilk dozunda daha iyi hissettiği için tedaviye devam kararı almıştı.

        2

        Hastalığıyla mücadelesinin her anını paylaşan oyuncu, kemoterapi tedavisine başladığını da sosyal medya hesabından duyurmuştu.

        3

        Yaşadığı tüm zorluklara rağmen hayata iyimser bakışını yitirmeyen oyuncu, yaşadıklarını ve hissettiklerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

        4

        Hastalığının tedavi sürecini sosyal medya hesabından paylaşmaktan çekinmeyen Blair, bir miktar uzayan saçlarının beyazlığından rahatsız olup kahverengiye boyadığını söyledi.

        5

        Sadece kafa derisini boyadığını farkeden Blair, saçlarını şimdilik beyaz bıraktığını ve boyamak için saçlarının uzamasını beklediğini belirtti.

        6

        Blair, "Kemoterapi için saçlarımı kesmiştim. Yeniden büyümeye başlaması 2 ay sürdü. Traş etmiştim ama büyümesine izin verdim. Ancak saçlarımı kısa ve gri bırakacağım. Daha önce hiç yapmadığım bir şey. Belki de uzun, kahverengi saçtan vazgeçmek ve kabullenmek zor değildir. Elbette deneyeceğim" ifadelerini kullandı.