Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özge Gürel'den Serkan Çayoğlu'na vasabili nişan kahvesi! - Magazin haberleri
        1

        7 yıl önce aynı dizinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, hayatlarını birleştirmeye karar verdi. Evlilik yolunda ilk adımı atan oyuncu çift, geçtiğimiz ay aile arasında düzenlenen bir tören ile nişanlanmıştı.

        2

        "TATLI STRESLER BAŞLADI"

        Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Gürel ve Çayoğlu, önceki gün Etiler'deki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü çiftten Serkan Çayoğlu, düğün için "Tatlı stresler başladı." ifadelerini kullandı.

        3

        Çayoğlu, kız isteme merasiminin hatırlatılması üzerine "Çok güzel geçti, tam aklımızdaki gibi oldu. Çok samimi güzel duygularla geçti. Arkadaşlarımız ve ailemizle baya sabaha kadar oturduk, eğlendik." diye konuştu.

        Nişan töreninin örf ve adetlere uygun bir şekilde yapıldığını söyleyen Serkan Çayoğlu, "Biz babaannemizin de olmasını istedik, öyle yaptık." ifadelerini kullandı.

        4

        Özge Gürel de "Çok güzel geçti, istediğimiz gibi oldu. Sevdiğimiz insanlar ve ailemizle, çok mutlu olduk." dedi.

        5

        "TUZLU DEĞİL, VASABİLİ KAHVEYDİ O"

        Gürel, ayrıca Çayoğlu'nun tuzlu kahve içerken çekilen videosunun hatırlatılması üzerine "Tuzlu değil o, vasabili!" dediği sırada Çayoğlu, "Ben içerisinde ne vardı hala çözemedim. Acı, baharat değişik bir kahveydi." ifadelerini kullanarak, nişanlısına takıldı. Gürel ise," Sevgilimin damak tadı böyle şeylere alışık, o sever böyle değişik tatlar denemeyi." şeklinde cevap verdi. Baharat sevdiğini söyleyen Çayoğlu, "Böyle bir şey de beklemiyordum." dedi.

        6

        DÜĞÜN İTALYA'DA!

        Ünlü çift, ayrıca 16 Temmuz'da İtalya'da nikah masasına oturacakları yönündeki haberlerini doğruladı.

        "İstanbul'da bir düğün olacak mı?" şeklindeki soruyu yanıtlayan Gürel, "Gelemeyen dostlarımız için bir parti ya da yemek veririz. Henüz ona karar vermedik. Biz öyle organizasyon yapmayı sevmiyoruz." dedi.

        7

        Gelinlik ve damatlığın bittiğini ifade eden Özge Gürel, "Özel bir tasarım mı olacak?" sorusuna da "Bizim her işimiz son dakika. Planlı programlı gitmeyi sevmiyoruz. Böyle insanlar olduğumuz için tatilleri falanda spontene yapıyoruz, dedik ki düğünümüzde böyle olsun. Hiç öyle büyük organizasyonlara ıvırlara, zıvırlara belli başlı şeylere girmeyelim, sıralı gitmesin. Yolda bulalım biraz, yolda gitsin. Samimiyeti her zaman ön planda tutalım dedik" şeklinde konuştu.

        8

        "BALAYI BELLİ DEĞİL"

        Serkan Çayoğlu, düğün sonrası balayı ile ilgili sorulara ise "Henüz oralar belli değil, karışık. Gelen işlere göre biz de ona göre hareket edeceğiz." yanıtını verdi. Özge Gürel, "Okuduğumuz şeyler var, bize hep balayı, sonra da yaparız." diye konuştu.

        9

        Türk örf ve adetlerine göre hareket ettikleri hatırlatılan çiftten Özge Gürel'e "Bilezik istediniz mi, kına gecesi yapacak mısınız?" soruları soruldu. Ünlü isim, "Kına gecesi için öyle bir plan yok ama bakalım, her an yapabiliriz de. 'Yapmayacağız' desek yalan olur. Özel hediye geldi ama özel..." ifadelerini kullandı.

        10

        "BİRLİKTE BÜYÜYORUZ"

        Çayoğlu, daha önce ilişkisiyle ilgili, "Çok mutluyuz. Birlikte büyüyüp sürekli heyecanlanacak bir şeyler buluyoruz. Birlikte seyahate çıkmayı seviyoruz. İlla bir aktivite şart değil. Evde de zamanımızı güzel geçirmenin yollarını buluyoruz. Sabah onu gördüğüm için mutluyum." demişti.

        11

        "ÇOK ŞANSLIYIM"

        Özge Gürel de "Çok şanslıyım! Her gün gözlerimi aşka açıyorum ve sevildiğimi bilerek uyanıyorum. Bu hayatta sahip olunabilecek şahane bir güç... Biz birbirine aşık bir çiftiz ve hayatı böyle yaşıyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

        12

        "BU İLİŞKİ BENİ YORMUYOR"

        Ünlü oyuncu ayrıca, "Çok kıymetli ve özel bir şey yaşadığımı düşünüyorum. Çok huzurluyum, çok mutluyum, çok eğleniyorum. Kavga ve gürültüyü sevmiyorum. Bu ilişki de beni yormuyor. Salonda Serkan’ı elinde kahvesiyle görünce bile mutlu oluyorum." şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ